Gå til innhold

Reality-TV - et skråblikk


samharris

Anbefalte innlegg

Tror dere serier som Paradise Hotel, Love Island, Ex on the Beach, etc., vil virke degenererende på den norske befolkningen over tid? Vil vi ende opp et NAV-snyltende og miljøødelagt folkeslag bestående av annenrangs white trash-søppel som hemningsløst knuller uproposjonerte, uintelligente og halvfeite silikonioder med kraftige daddy issues, holdningsproblemer og 3-4 underliggende personlighetsforstyrrelser, på tur og omgang? ..Mens vi pusher halvråtne råte forbrukslån over telefon til Oljefondet er tomt - og halve den mannlige befolkningen sitter bak lås og slå for barnerov og pedofili på Ila kretsfengsel -og den gjennomsnittlige skilsmisseraten gjennom livsløpet stabiliserer seg på 217%?

Eller er reality-TV nåtidens skjeggete damer og elefantmenn? Forskere hevder at de kan se klare likhetstrekk mellom de som dro på freakshows før i tiden, og de som ser på reality-TV i dag.

Kan skilsmisser og strukturelle forholdsendringer i familien - her tenker jeg særlig på de negative effektene av fraværende og umodne mødre og fedre, også kalt daddy- og mommy-issues (på norsk: fars- og morskomplekset) - være årsaken til at slike degenererte reality TV-serier faller i smak hos underklassen? 

Vi vet at enhver form for stimuli har særlig stor påvirkningskraft på usikker og uselvstendig ungdom med skjøre selvbilder, og at mennesket ikke innehar noen latent mekanisme for å forstå og innrette seg etter normer, verdier og holdninger som gagner samfunnet som helhet over tid. I enkelte subkulturer blant underklassen kan det virke som at skikkelser blir dyrket frem som forbilder. Mennesker som tidligere ville ha blitt buet ut og utstøtt som det umenneske de er, blir i dag hyllet og kronet som "influencer". Endringer i oppvekstvilkårene kan antas å ha særlig stor betydning, skillsmisseraten -og utroskapsraten har skutt i været, moralen er forfall hos det man tidligere kalte arbeidsklassen, unggutter og ungpiker vokser opp uten mødre og fedre med kraftige og kompliserte psykiske lidelser, komplekser og avhengighet som resultat.

I dag tilbringer en stor andel av underklassen (også kjent som "white trash") altfor mange timer foran skjermen, i mangel på disiplin, holdninger og tiltaks- og bidragslyst.

 

Hvordan vil dette ende? Forfaller den vestlige befolkningen? Finnes det noen tiltak som kan ha positiv effekt på den negative utviklingen?

 

 

Endret av samharris
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...