AnonymBruker Skrevet 26. mai 2020 #1 Skrevet 26. mai 2020 Står digestive kjeks i oppskriften. Var tomt for det i butikken. Kam Kornmo brukes? Anonymkode: bc3ad...122
Diverse Skrevet 26. mai 2020 #2 Skrevet 26. mai 2020 Jeg pleier å bruke Bixit havrekjeks. Har ikke prøvd med Kornmo, så vet ikke hvordan det blir. 1
Prague Skrevet 26. mai 2020 #3 Skrevet 26. mai 2020 Jeg har brukt Bixit når Digestive ikke har vært i butikken, og det har funket fint.
AnonymBruker Skrevet 26. mai 2020 #4 Skrevet 26. mai 2020 Bixit går bra. Kornmo kan også gå an, men jeg syns den litt grove smaken kan bli litt stram mot det søte fyllet. Anonymkode: 2f291...f65 1
Leo Skrevet 26. mai 2020 #5 Skrevet 26. mai 2020 Jeg bruker Kornmo fordi jeg synes både Digestive og Bixit er så søte at de overdøver smaken helt. 2
AnonymBruker Skrevet 26. mai 2020 #6 Skrevet 26. mai 2020 9 minutter siden, Prague skrev: Jeg har brukt Bixit når Digestive ikke har vært i butikken, og det har funket fint. Hvordan blir konsistensen? Anonymkode: bc3ad...122
Prague Skrevet 26. mai 2020 #7 Skrevet 26. mai 2020 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Hvordan blir konsistensen? Anonymkode: bc3ad...122 Om du er vant til Digestive, så synes jeg Bixit ble litt hardere enn den når man skulle skjære. Men ikke noe jeg tenkte på når vi spiste kaken om jeg ikke husker feil.
AnonymBruker Skrevet 26. mai 2020 #8 Skrevet 26. mai 2020 Jeg har oppskrifter med Kornmo, Bixit, Mariekjeks, de runde havrekjeksene i plastboks (husker ikke hva de heter i farten) og flere andre typer kjeks. Anonymkode: 60f55...56b
AnonymBruker Skrevet 26. mai 2020 #9 Skrevet 26. mai 2020 13 minutter siden, Prague skrev: Om du er vant til Digestive, så synes jeg Bixit ble litt hardere enn den når man skulle skjære. Men ikke noe jeg tenkte på når vi spiste kaken om jeg ikke husker feil. Digestive er best, ingen protest 😁 Jeg har spist ostekaker med bunn av Kornmo og Bixit, og bunnen måtte nesten angripes med meisel for å få delt opp kaka. De smakte like bra da 😋 Anonymkode: 72e99...34c 3
AnonymBruker Skrevet 26. mai 2020 #10 Skrevet 26. mai 2020 Jeg bruker mariekjeks, 🙂 Anonymkode: 934b9...d1d
Prague Skrevet 26. mai 2020 #11 Skrevet 26. mai 2020 6 minutter siden, AnonymBruker skrev: Digestive er best, ingen protest 😁 Jeg har spist ostekaker med bunn av Kornmo og Bixit, og bunnen måtte nesten angripes med meisel for å få delt opp kaka. De smakte like bra da 😋 Anonymkode: 72e99...34c Hehe 😄 Den var absolutt litt hardere ja! 😄
minienthe Skrevet 26. mai 2020 #12 Skrevet 26. mai 2020 Foretrekker Sibas , synes Bixit blir så smuldrete i forhold. Sibasen holder seg bedre sammen som bunn under oppdeling. Men tipper det har mye å si på hvordan du lager bunnen og. Meierismør + kjøleskap er jo oppskrift på kake som må deles opp med hammer og meisel.
Djungelvrål Skrevet 26. mai 2020 #13 Skrevet 26. mai 2020 41 minutter siden, AnonymBruker skrev: Digestive er best, ingen protest 😁 Jeg har spist ostekaker med bunn av Kornmo og Bixit, og bunnen måtte nesten angripes med meisel for å få delt opp kaka. De smakte like bra da 😋 Anonymkode: 72e99...34c Her er det også stor forskjell på hvor mye man knuser kjeksen og om du bruker ekte smør eller margarin. Bruker du smør og kjører kjeks lenge i fooprosessor blir kjeksen pulverisert og bunnen steinhard rett fra kjøleskapet. Jeg har brukt begge deler men knuser kjeksen med kjvevle inni en plastpose også trykker jeg ikke bunnen heelt paddeflat før jeg heller på fyll. Har smakt med mariekjeks også, godt det også.
AnonymBruker Skrevet 26. mai 2020 #14 Skrevet 26. mai 2020 9 minutter siden, Apocalypte skrev: Her er det også stor forskjell på hvor mye man knuser kjeksen og om du bruker ekte smør eller margarin. Bruker du smør og kjører kjeks lenge i fooprosessor blir kjeksen pulverisert og bunnen steinhard rett fra kjøleskapet. Jeg har brukt begge deler men knuser kjeksen med kjvevle inni en plastpose også trykker jeg ikke bunnen heelt paddeflat før jeg heller på fyll. Har smakt med mariekjeks også, godt det også. Har aldri hørt om noen som knuser kjeksen i foodproosesor. Anonymkode: bc3ad...122
AnonymBruker Skrevet 26. mai 2020 #15 Skrevet 26. mai 2020 54 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg bruker mariekjeks, 🙂 Anonymkode: 934b9...d1d Hvordan blir konsistensen med Mariekjeks? Anonymkode: bc3ad...122
AnonymBruker Skrevet 26. mai 2020 #16 Skrevet 26. mai 2020 14 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hvordan blir konsistensen med Mariekjeks? Anonymkode: bc3ad...122 Litt mer smuldrene en digstive. Men jeg pleier ikke å bruke noe særlig med smør i bunnen, bare et par ss 😅 og jeg kjører det i food prossesor. Mye lettere! Men så lager jeg også 20 kaker omgangen (kokk) 😂 Anonymkode: 934b9...d1d
AnonymBruker Skrevet 30. mai 2020 #17 Skrevet 30. mai 2020 På 26.5.2020 den 16.21, AnonymBruker skrev: Jeg bruker mariekjeks, 🙂 Anonymkode: 934b9...d1d Blir ikke det veldig søtt? Anonymkode: b3c0c...e37
Gjest O.G. Skrevet 16. juni 2020 #19 Skrevet 16. juni 2020 På 26.5.2020 den 15.43, AnonymBruker skrev: Står digestive kjeks i oppskriften. Var tomt for det i butikken. Kam Kornmo brukes? Anonymkode: bc3ad...122 Bruk den kjeksen du liker.
AnonymBruker Skrevet 16. juni 2020 #20 Skrevet 16. juni 2020 Nesten alt funker. Min favoritt er oreo. Anonymkode: 3af22...13d
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå