rampeguri Skrevet 5. mai 2020 #1 Skrevet 5. mai 2020 Går det an å fryse havregrøtrester? Har begynt å lage havregrøt til frokost, men blir ofte en liten dært igjen. Havregrøt er fint å bruke i brød, men det er liksom ikke hver dag jeg baker brød....
AnonymBruker Skrevet 5. mai 2020 #2 Skrevet 5. mai 2020 Anbefaler heller å lage en liten dært mindre grøt neste gang, så slipper du problemstillingen med å måtte kaste mat, eller bruke energi på å fryse det ned. Anonymkode: 4c68f...0bd
Hoppetaujenta Skrevet 5. mai 2020 #3 Skrevet 5. mai 2020 Når jeg lager en stor porsjon så blir det alltid noe igjen og det setter jeg i kjøleskapet og spiser det kaldt neste gang jeg har lyst på noe. Jeg strør over sukker, kanel og en neve rosiner og det smaker godt syns jeg. 2
AnonymBruker Skrevet 5. mai 2020 #4 Skrevet 5. mai 2020 Det går helt fint, kan også varmes opp igjen, eller tas med på jobb. Anonymkode: de90c...279 2
lillesnillelilla Skrevet 5. mai 2020 #5 Skrevet 5. mai 2020 1 minutt siden, Hoppetaujenta skrev: Når jeg lager en stor porsjon så blir det alltid noe igjen og det setter jeg i kjøleskapet og spiser det kaldt neste gang jeg har lyst på noe. Jeg strør over sukker, kanel og en neve rosiner og det smaker godt syns jeg. Hvor lenge kan den stå i kjøleskapet?
AnonymBruker Skrevet 5. mai 2020 #6 Skrevet 5. mai 2020 Jeg tipper det går helt fint å fryse. Det vi gjør med slike rester her i huset, er å sette dem i kjøleskapet for så å varme opp i mikroen når noen har lyst på grøt igjen. Tynner grøten litt ut med vann/melk før den varmes opp, da den tykner når den blir kald. Anonymkode: 00b17...305 1
Hoppetaujenta Skrevet 5. mai 2020 #7 Skrevet 5. mai 2020 1 minutt siden, lillesnillelilla skrev: Hvor lenge kan den stå i kjøleskapet? Jeg pleier å ta den dagen etter, men i en plastboks med tett lokk går det sikkert an noen dager til. Kanskje.
AnonymBruker Skrevet 5. mai 2020 #8 Skrevet 5. mai 2020 1 minutt siden, lillesnillelilla skrev: Hvor lenge kan den stå i kjøleskapet? Flere dager Bare se og lukt på den når du tar den ut for å spise den. Om den lukter surt/vondt eller det er mugg på den, er den for gammel. Anonymkode: 00b17...305
Gjest Khloe Skrevet 6. mai 2020 #9 Skrevet 6. mai 2020 Mål opp hvor mye havregryn du tror du spiser, så justerer du etter hvert som du får en pekepinn på hvor mye du faktisk orker. En standard porsjon havregrøt sies å være 40 gram. Personlig synes jeg det er i minste laget, men det kan være et greit utgangspunkt å justere etter.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå