AnonymBruker Skrevet 23. april 2020 #21 Skrevet 23. april 2020 Tørket frukt er stappfullt av kalorier pr 100 gram siden vannet er fjernet. Sjekk innholdet bakpå. Anonymkode: 75982...9a7
AnonymBruker Skrevet 23. april 2020 #22 Skrevet 23. april 2020 9 minutter siden, AnonymBruker skrev: Tørket frukt er stappfullt av kalorier pr 100 gram siden vannet er fjernet. Sjekk innholdet bakpå. Anonymkode: 75982...9a7 https://www.kk.no/livstil/torket-frukt-er-en-sukkerbombe/68137218 Anonymkode: 75982...9a7
GjestSiden2006 Skrevet 23. april 2020 #23 Skrevet 23. april 2020 Marengs, som pikekyss, lite kalorier, veldig søtt.
AnonymBruker Skrevet 23. april 2020 #24 Skrevet 23. april 2020 1 time siden, nocebo skrev: Legg druer i fryseren. Kjempedigg. Åj, bra tips. Fått dilla på blå druer, men får luft i magen. Typisk Anonymkode: 7f09c...906
Lill3My Skrevet 23. april 2020 #25 Skrevet 23. april 2020 Sorbe av frosne bær og sukrin, evt kan du blande i litt skyr, yoghurt eller Kesam også. Oppkutta grønsaker med dipp (gulrot, selleri, blomkål , agurk osv) Sjokoladepudding og vaniljesaus (piano sin sukkerfrie feks), eller proteinpudding som jo er relativt liten i pordjonen, ikke inneholder hvitt sukker, snill på kalorier Melon!
AnonymBruker Skrevet 24. april 2020 #26 Skrevet 24. april 2020 Frosne, røde druer (tine opp i 10-15 min før spising). Gulrøtter og squash med kesam/rømme og dip. En godt moden banan med peanøttsmør av typen 99,4% peanøtter og bittelitt hakket, mørk sjokolade. Bær med vaniljekesam. Det er mine favoritter 🥰 Spesielt banan og peanøttsmør funker veldig bra når jeg er sugen på sjokolade. Er litt kalorier og sukker i det da, så kommer an på hva man mener er sunt. Men fremdeles mindre kalorier enn sjokolade, blir tilfredsstilt og veldig mett av det, og det er jo mye nyttig næring i det kontra sjokolade. Anonymkode: 2f214...464
Mynona Skrevet 24. april 2020 Forfatter #27 Skrevet 24. april 2020 Jeg hadde vaniljeyoghurt i kjøleskapet og kjøpte vanilje Kesam, og ble litt overrasket over at yoghurten hadde mindre kalorien enn kesamen...? Er det noen grunner jeg ikke har fått med meg til at man bruker Kesam i istedenfor yoghurt?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå