Gå til innhold

Bakepro


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Noen som vet om man får tak i Bakepro noen plass? Eller noe som ligner?

Anonymkode: f1108...b8b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

32 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Noen som vet om man får tak i Bakepro noen plass? Eller noe som ligner?

Anonymkode: f1108...b8b

Bare bruk vanlig nøytralt proteinpulver, f.eks. fra bodylab.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

13 minutter siden, Pierre Gynt skrev:

Bare bruk vanlig nøytralt proteinpulver, f.eks. fra bodylab.

Fungerer det like bra som bakepro?

Anonymkode: f1108...b8b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Fungerer det like bra som bakepro?

Anonymkode: f1108...b8b

Ja, og det er snillere på lommeboka.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 hours ago, Pierre Gynt said:

Bare bruk vanlig nøytralt proteinpulver, f.eks. fra bodylab.

Myse eller kasein? Kasein blir kanskje for tykt?

Anonymkode: 475c5...f61

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, AnonymBruker skrev:

Myse eller kasein? Kasein blir kanskje for tykt?

Anonymkode: 475c5...f61

De har vel ikke kasein på bodylab, så vidt jeg har sett. Generelt ikke sett nøytralt kasein noe sted på en god stund. Jeg tror også kasein blir for tykt, men det kan i noen tilfeller ha noe for seg å gi baksten litt mer hold - kanskje i glutenfri bakst, men her er jeg på tynn is. Ikke mitt felt. Ser at proteinfabrikken har kasein og soya i sin bakemiks og argumenterer for at det er en fordel, men jeg ser ikke helt det. Å ersatte mel med protein gir i utgangspunktet et seigere produkt, så jeg skjønner ikke hvorfor folk skulle trenge enda mer seighet. Ernæringsmessig er det mer eller mindre ingen fordel med kasein framfor myse i bakst, da man tross alt har så mange elementer inni bildet at fordøyelsen av proteinet bremses slik at du får en ganske naturlig time released effekt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...