AnonymBruker Skrevet 16. april 2020 #1 Skrevet 16. april 2020 Noen som vet om man får tak i Bakepro noen plass? Eller noe som ligner? Anonymkode: f1108...b8b
Pierre Gynt Skrevet 16. april 2020 #2 Skrevet 16. april 2020 32 minutter siden, AnonymBruker skrev: Noen som vet om man får tak i Bakepro noen plass? Eller noe som ligner? Anonymkode: f1108...b8b Bare bruk vanlig nøytralt proteinpulver, f.eks. fra bodylab.
AnonymBruker Skrevet 16. april 2020 #3 Skrevet 16. april 2020 13 minutter siden, Pierre Gynt skrev: Bare bruk vanlig nøytralt proteinpulver, f.eks. fra bodylab. Fungerer det like bra som bakepro? Anonymkode: f1108...b8b
Pierre Gynt Skrevet 16. april 2020 #4 Skrevet 16. april 2020 4 minutter siden, AnonymBruker skrev: Fungerer det like bra som bakepro? Anonymkode: f1108...b8b Ja, og det er snillere på lommeboka.
AnonymBruker Skrevet 16. april 2020 #5 Skrevet 16. april 2020 4 hours ago, Pierre Gynt said: Bare bruk vanlig nøytralt proteinpulver, f.eks. fra bodylab. Myse eller kasein? Kasein blir kanskje for tykt? Anonymkode: 475c5...f61
Pierre Gynt Skrevet 16. april 2020 #6 Skrevet 16. april 2020 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Myse eller kasein? Kasein blir kanskje for tykt? Anonymkode: 475c5...f61 De har vel ikke kasein på bodylab, så vidt jeg har sett. Generelt ikke sett nøytralt kasein noe sted på en god stund. Jeg tror også kasein blir for tykt, men det kan i noen tilfeller ha noe for seg å gi baksten litt mer hold - kanskje i glutenfri bakst, men her er jeg på tynn is. Ikke mitt felt. Ser at proteinfabrikken har kasein og soya i sin bakemiks og argumenterer for at det er en fordel, men jeg ser ikke helt det. Å ersatte mel med protein gir i utgangspunktet et seigere produkt, så jeg skjønner ikke hvorfor folk skulle trenge enda mer seighet. Ernæringsmessig er det mer eller mindre ingen fordel med kasein framfor myse i bakst, da man tross alt har så mange elementer inni bildet at fordøyelsen av proteinet bremses slik at du får en ganske naturlig time released effekt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå