Cocogirl Skrevet 15. april 2020 #1 Skrevet 15. april 2020 Jeg har solgt min PS4 også skal jeg kjøpe en ny *pro* Hvordan kan jeg slette alt på gamle uten min profil blir påvirket?
trøndermann38 Skrevet 15. april 2020 #2 Skrevet 15. april 2020 Lagre det du vil ha på ekstern harddisk så gjenoppretter du fabrikkinnstillingene
Cocogirl Skrevet 15. april 2020 Forfatter #3 Skrevet 15. april 2020 1 minutt siden, trøndermann38 skrev: Lagre det du vil ha på ekstern harddisk så gjenoppretter du fabrikkinnstillingene Hva med selve profilen? Er det slik at jeg må slette alt på den gamle og bare logge inn på helt nye ps4..? Er helt nytt for meg dette
trøndermann38 Skrevet 15. april 2020 #4 Skrevet 15. april 2020 Det sletter seg selv når du kjører systemgjenoppretting. Du bruker bare samme profil og passord på den nye 1
Cocogirl Skrevet 15. april 2020 Forfatter #5 Skrevet 15. april 2020 13 minutter siden, trøndermann38 skrev: Det sletter seg selv når du kjører systemgjenoppretting. Du bruker bare samme profil og passord på den nye Takk for hjelpen 😁😁
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå