AnonymBruker Skrevet 13. april 2020 #1 Skrevet 13. april 2020 for så å legge meg til igjen. (Ikke spør hvorfor). Får man varsel hver gang man blir lagt til på nytt? Så en gang at jeg kunne se scoren og sende snap til han uten at jeg hadde fått varsel. Når jeg ikke er venn med han står det alltid at snap vil bli sendt når han legger meg til. Det jeg egentlig lurer på er om han ikke har lagt meg til siden jeg ikke fikk varsel... Anonymkode: 0decc...31b
AnonymBruker Skrevet 13. april 2020 #2 Skrevet 13. april 2020 Ts.. det står også at vi har vært venner siden den datoen jeg ikke fikk varsel. Anonymkode: 0decc...31b
lalela Skrevet 13. april 2020 #3 Skrevet 13. april 2020 Tror man skal få varsel når man legges til igjen, men er ikke helt sikker
AnonymBruker Skrevet 13. april 2020 #4 Skrevet 13. april 2020 Normalt vil man få varsel, ja, men det kan godt hende at appen ikke alltid klarer å henge med. Så lenge du ser scoren hans har han i hvert fall godtatt deg som venn. Jeg hadde lurt mer på hvorfor han stadig sletter deg for så å legge deg til igjen.... Anonymkode: f3a8f...cdb 2
AnonymBruker Skrevet 13. april 2020 #5 Skrevet 13. april 2020 Det som sikkert skjer her er at han logger ut av snap, og kanskje inn på en annen konto. Eventuelt sletter appen i perioder. Anonymkode: e34e5...0cb
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå