Gå til innhold

Sjokoladefluff som ble suppe :(.


Hilde1302

Anbefalte innlegg

Hei. 
jeg driver og legger om kostholdet og i den forbindelse prøver jeg ut litt alternative søtsaker. For noen dager siden laget jeg «sjokoldafluff», altså eggehviter som piskes og tilsettes søtning og sjokoladepulver, med stort hell. Den ble luftig og fin. I dag skulle jeg lage igjen. Pisket opp eggehvitene til de ble stive, men da jeg tilsatte sukrin, natreen og sjokoldepulver så datt den helt sammen 😖. Det ble plutselig helt suppe. Har jeg tilsatt søtningsmiddelene for fort? Unngår man dette om man bare tar bittelitt i gangen? 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...