Hilde1302 Skrevet 11. april 2020 #1 Del Skrevet 11. april 2020 Hei. jeg driver og legger om kostholdet og i den forbindelse prøver jeg ut litt alternative søtsaker. For noen dager siden laget jeg «sjokoldafluff», altså eggehviter som piskes og tilsettes søtning og sjokoladepulver, med stort hell. Den ble luftig og fin. I dag skulle jeg lage igjen. Pisket opp eggehvitene til de ble stive, men da jeg tilsatte sukrin, natreen og sjokoldepulver så datt den helt sammen 😖. Det ble plutselig helt suppe. Har jeg tilsatt søtningsmiddelene for fort? Unngår man dette om man bare tar bittelitt i gangen? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå