Gå til innhold

Mammadalter erfaringer?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Noen som kjenner noen veldig mammadalter, dvs. typiske godt voksne menn som ikke klarer å frigjøre seg fra mødrene sine? Får de til å leve et vanlig liv? Hva er deres erfaringer med forvokste Ellingmenn? Typisk at de bor vegg i vegg med mødrene sine og vil være med dem hver dag, og ikke føler de kan klare noen ting uten deres innblanding, feks. gå sammen på shopping for alt mulig, at han går inn til mora si hver ettermiddag og får middag av henne, at hun ringer ham hver dag osv. 

Mannen jeg tenker på er engstelig av seg. Han er svært knyttet til mora si, og når foreldrene flytter et sted, så flytter ham etter, selv om han nærmer seg 40. Han bosetter seg typisk i naboleiligheten eller naboblokka. På kort tid innledet han et forhold til en utenlandsk kvinne med to barn på under 10 år. Han er ikke den typen som tar opp ting og snakker ikke om tanker og følelser. Det gjør heller ikke familien hans, alt feies under teppet og ingenting «negativt» skal tas opp. De lever bak en fasade med mye penger der faren har tjent godt innenfor finansbransjen. 

At sønnen på bare noen måneder innleder et forhold og etter noen måneder flytter sammen og gifter seg med damen og bor sammen med henne og hennes barn. Men selvfølgelig bor de vegg i vegg med mora hans som blander seg inn daglig. 

Noen som har erfaringer med ordentlig mammadalter, klarer de å frigjøre seg fra mora si eller må det sterkere lut til (feks. de trenger hjelp). 

 

 

Anonymkode: 787c7...c30

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...