Gå til innhold

Tips til enkelt og rimelig bryllup?


Gjest Geirfuglen

Anbefalte innlegg

Gjest Geirfuglen

Vi tenkte å gifte oss når det er slutt på koronatiltak. Har vært sammen i veldig mange år, så jeg tenker at vi bør gjøre det enkelt på samfunnshuset. Hvordan kan man få til et rimelig, men likevel fint bryllup som er hyggelig for gjestene?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

At alle tar med en rett hver og egen drikke, i stedet for gave. 

Anonymkode: e765a...e91

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi syntes ikke det ble spesielt dyrt eller stress å planlegge, så for oss det skulle bli dyrere. Samme type livssituasjon, har barn og hus og sånt fra før. 

Leid et samfunnshus som lokale til fest, som vi pynter dagen før og ordner mat og drikke selv. Der er alt mulig av dekketøy og kaffetraktere mm,men kjøpte fin duk på rull og dunilin servietter. Pynter med snittblomster i små vaser og skriver bordkort selv. Bestilt catering og går for tapas, med varme og kalde retter og noe alle liker. Siden det er buffet trengs det ikke mange servitører heller, men de ordner alt av rydding og vasking. Kjøpte bobler, vin,øl og brus i Sverige. Snacks blir satt frem med velkomstdrink. Settes frem vin på bordene til maten, og diverse etter maten. Tanter og venninner baker kaker til dessert. Bryllupskake fra bakehuset var ikke dyrt. Kjole ble kjøpt på finn og mannen tilpasset en dress han hadde. Prosjektor og høytalere har vi lånt og venner og familie bidrar med diverse underholdning. Vi har ikke hatt bryllupet ennå, men har vært i flere lignende bryllup som jeg syntes har vært fint og som vi har blitt inspirert av. 

Anonymkode: 24156...e5c

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis dere har mulighet kan dere ha gjestene hos dere inne eller ute. Spør naboer om å låne stoler hvis dere trenger. Spør om noen kan ta med kaker. Dropp det unødvendige og bruk det dere allerede har :) 

Anonymkode: 448d0...435

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...