Gå til innhold

Oppskrift på gode fyllte horn?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

AnonymBruker

Vurderer denne  https://www.tv2.no/a/10881480/ men  har aldri laget fylte horn før. Vurderer å fylle med smøreost, revet jarlsberg, apetina red cheddar og skivet kyllingfilet med paprika og urter....fordi jeg har det i kjøleskapet...eller anbefaler dere andre fyll? Vil gjerne ha litt smak. Må også lage noen vegetar varianter.

Anonymkode: 11aa3...b22

  • Liker 2
AnonymBruker

Deig:

2 gulrøtter
6 dl hvetemel
6 dl grovt sammalt hvetemel
50 gram tørrgjær (en pose)
2 ts salt
1 1/2 ts provencekrydder
1 dl olivenolje eller annen matolje
4 dl vann
1 dl vann
 

Fyll:

1.Linser blandet med most soltørka tomat og surret rød løk

2: Denne kjøpt på kiwi :) 

9FDB6A38-0B4A-4669-B14C-847435CC362F.jpeg

Anonymkode: f9481...429

  • Liker 1

Annonse

AnonymBruker
1 time siden, AnonymBruker skrev:

Deig:

2 gulrøtter
6 dl hvetemel
6 dl grovt sammalt hvetemel
50 gram tørrgjær (en pose)
2 ts salt
1 1/2 ts provencekrydder
1 dl olivenolje eller annen matolje
4 dl vann
1 dl vann
 

Fyll:

1.Linser blandet med most soltørka tomat og surret rød løk

2: Denne kjøpt på kiwi :) 

9FDB6A38-0B4A-4669-B14C-847435CC362F.jpeg

Anonymkode: f9481...429

Denne kunne trenge en oppskrift også, ikke bare en ingrediensliste. Hva gjør man med gulrøttene, for eksempel? Hvorfor står vann oppført to ganger? 

Anonymkode: ea680...a06

AnonymBruker
1 time siden, AnonymBruker skrev:

Denne kunne trenge en oppskrift også, ikke bare en ingrediensliste. Hva gjør man med gulrøttene, for eksempel? Hvorfor står vann oppført to ganger? 

Anonymkode: ea680...a06

Ops. Glemte å lime inn det. Har oppskriften i Word. Grunnet til vann to ganger er at jeg har oppskriften etter hvert og i utgangspunktene brukte jeg en mandelmelk eller vann,men landet til slutt på vann🙈

Skrell og riv gulrøttene fint opp på et råkostjern.

Bland mel , tørrgjær, revet gulrot, salt og krydder i en bakebolle. Tilsett fingervarmt vann,  og olje .

Elt sammen i 4-5 minutter til en glatt og klissete deig.

Dekk med et kjøkkenhåndkle eller tre en bærepose over bakebollen.

Sett på et lunt sted til heving i 30-40 minutter til deigen er dobbelt størrelse.

Lag fyllet. Ha marinerte soltørkede tomater, olje og bolle sammen med pinjekjerner (eller solsikkekjerner). Du kan finhakke dem, eller ha de hele – eller grovhakket for den saks skyld.

Tilsett krydder og eventuelt finhakket frisk basilikum. Smak til med salt og pepper.

Ta deigen ut på et melet bakebord. Elt sammen og del i to.

Kjevle hver del ut til en rund leiv.

Del i 8 trekanter.

Legg på 1-2 spiseskjeer fyll og rull sammen fra den bredeste siden.

Legg på et bakepapirkledt stekebrett.

Dekk til og sett til heving i 40-50 min.

Stek i varm stekeovn på 225 grader på midterste rille. Stekes ca. 15 min.

 

Anonymkode: f9481...429

AnonymBruker

Fant ikke tacobønner du viste til, men denne kjøpte jeg. Kan jeg bruke den tror du?

https://www.google.no/search?q=old+el+paso+fat+free+refried+beans&dcr=0&prmd=isvn&sxsrf=ALeKk00Mxh6G-BD64I1hmlKMpG2B-pV5zA:1585044070140&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjy4YOm7bLoAhWstIsKHRH1CgIQ_AUoAXoECAsQAQ&biw=360&bih=572#imgrc=rwjTS8RoEp2rtM

Ser jeg mangler provancekrydder, noe annet jeg kan bytte med?

Pensler du med vann eller egg før steking?

Tenkte å starte med de snart 😊

Anonymkode: 11aa3...b22

AnonymBruker
2 timer siden, AnonymBruker skrev:

Fant ikke tacobønner du viste til, men denne kjøpte jeg. Kan jeg bruke den tror du?

https://www.google.no/search?q=old+el+paso+fat+free+refried+beans&dcr=0&prmd=isvn&sxsrf=ALeKk00Mxh6G-BD64I1hmlKMpG2B-pV5zA:1585044070140&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjy4YOm7bLoAhWstIsKHRH1CgIQ_AUoAXoECAsQAQ&biw=360&bih=572#imgrc=rwjTS8RoEp2rtM

Ser jeg mangler provancekrydder, noe annet jeg kan bytte med?

Pensler du med vann eller egg før steking?

Tenkte å starte med de snart 😊

Anonymkode: 11aa3...b22

Ja de kan brukes :) Oregano,timian,rosmarin ol kan brukes. Jeg pensler med vann 

Anonymkode: f9481...429

AnonymBruker

Lager de nå 😊 Glemte krydder i deigen utover saltet, håper det går greit. Står til heving nå.

Vedr fyllet så skriver du soltørkede tomater og olje. Skal all oljen i soltørkedetomater glasset brukes? Blir ikke det veldig rennende  fyll eller skal jeg droppe oljen i glasset?

Anonymkode: 11aa3...b22

Annonse

AnonymBruker
10 timer siden, AnonymBruker skrev:

Lager de nå 😊 Glemte krydder i deigen utover saltet, håper det går greit. Står til heving nå.

Vedr fyllet så skriver du soltørkede tomater og olje. Skal all oljen i soltørkedetomater glasset brukes? Blir ikke det veldig rennende  fyll eller skal jeg droppe oljen i glasset?

Anonymkode: 11aa3...b22

Dropper oljen :)

Anonymkode: f9481...429

AnonymBruker

Det ble fantastisk gode horn, som datteren min på 13 år sa - de var sykt gode!

Nå er de i fryseren og blir nok fort tomt. Tengte jeg skulle prøve en runde til med samme deig og type god ost, skinke, pesto, osv...  Har du prøvd annet fyll i? 

Jeg må bare teste ut, men ditt fyll var 100% godt og selve brødet perfekt! Måtte bruke litt ekstra mel for å bake ut.

Anonymkode: 11aa3...b22

Annonse
AnonymBruker
7 timer siden, AnonymBruker skrev:

Det ble fantastisk gode horn, som datteren min på 13 år sa - de var sykt gode!

Nå er de i fryseren og blir nok fort tomt. Tengte jeg skulle prøve en runde til med samme deig og type god ost, skinke, pesto, osv...  Har du prøvd annet fyll i? 

Jeg må bare teste ut, men ditt fyll var 100% godt og selve brødet perfekt! Måtte bruke litt ekstra mel for å bake ut.

Anonymkode: 11aa3...b22

Supert! :nordvesta:

Anonymkode: f9481...429

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...