Gå til innhold

Weinstein dømt til fengsel i 23 år!


Gjest Trykksjakta

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Kjempebra! 👏👏Håper dette fører til at menn begynner å tenke seg om noen flere ganger før de seksuellt trakassere, utnytter og forgriper seg på andre. Og at menn som ikke har sett poenget med MeToo innser alvoret og viktigheten av MeToo og det å støtte kvinner som står fram!

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Strålende. Weinsteins karriere innen filmbransen ble et skalkeskjul for å utnytte kvinner. En mann med makt som søkte seg til makta fordi han ikke hadde andre måter å skaffe seg nærkontakt med det motsatte kjønn: gjennom makt og å påtvinge seg. Det finnes mange som Weinstein der ute, i større og mindre skala. 23 år er absolutt en passende straff for all faenskapen han holdt på med. Ikke bare voldtektene, trakasseringen og overgrepene i seg selv. Men svertekampanjer mot kvinner som truet med å fortelle, trusler og anmodninger om at kvinnene skulle bli tatt av dage (bl.a. Jennifer Aniston ble utsatt for dette). 

Gir gubben et par tre år før han forvitrer totalt i fengselet. 

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Trykksjakta
42 minutter siden, Cleopatra70 skrev:

Men dommen blir anket?

Det blir den nok. Men tror han har en veldig sak svak.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Nimbus2000

Er ikke bare Weinsten som er skurken, men alle de som har beskyttet han gjennom flere tiår. Det amerikanske rettssystemet hvor man kan betale kvinner mot at de ikke anmelder voldtekt er jo helt skrudd.  Kan skjønne at kvinnene ikke ønsker belastningen med å anmelde, men advokatene som presser kvinnene til å ikke anmelde har i hvert fall ingen unnskyldning. 

Om noen har sett Netflix When they See Us så er aktordama(Linda Farstein) der en som senere jobbet for å beskytte Weinstein mot voldtektsanmeldelser. Aktordama som var villig til å få fengslet noen uskyldige fattige tenåringsgutter hadde ingen problemer med å å passe på at en rik jødisk serievoldtektsmann fikk fortsette å voldta. 

Endret av Nimbus2000
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Carolus

Herlig at drittsekken fikk seg en på trynet, men rettslig sett er det nok justismord. Det samme er tilfellet med kulturprofilen i Sverige. Ufyselig fyr, men ikke grunnlag for domfellelse, og slett ikke for den lange straffen. Nå har vi en tilsvarende sak i Norge, med en oppblåst og seksuelt pågående kulturprofil, som antakelig også kommer til å ende i justismord.

Disse særdeles oppegående, overambisiøse og nokså skruppelløse damene som har gått inn i forhold til disse gamle og mektige grisene for å oppnå karrieremessige og økonomiske fordeler, er det ikke synd på. Og det blir jo mer enn parodisk når så godt som alle «ofrene» har fortsatt forholdet til sin sugardaddy etter at de angivelige overgrepene fant sted.

Fremtidige rettshistorikere og rettsosiologer vil undre seg over at rettsstaten kunne knele så totalt for en rent politisk massebevegelse preget av føleri og militant aggresjon..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...