Jump to content
Mister Nysgjerrig

Hvilken tittel skal brukes?

Recommended Posts

Mister Nysgjerrig

Hei!

Jeg og en partner er i oppstartfasen i en bedrift, og jeg som sitter å utarbeider partnerskapsavtalen, sliter med å finne riktige stillingstitler på oss to. 

Vi er begge to eiere av firmaet med 50% andel hver, og skal registreres som et AS fortløpende. Dette er et firma som skal utarbeides på internasjonal basis, med kunder i en del forskjellige land, og her er det viktig at vi får på plass de riktige titlene når det først registreres som et AS (hvorav jeg har hørt det kan bli kluss hvis feil stillinger er plassert). 

Per nå sliter jeg å forstå hovedforskjellen mellom daglig leder, administrerende direktør, chairman, CEO, COO, og alle disse titlene som er relevante når man har en internasjonal kundebase. På dette tidspunktet er det kun oss to som skal sitte med ansvaret, men kommer mest sannsynlig til å ansette etterhvert, når firmaet begynner å komme seg. Vi har en gjensidig enighet om at jeg tar rollen som bedriftsleder, og partneren som nestleder av firmaet.

Med dette trenger jeg at noen hjelper meg å plassere de riktige ordene både på norsk og engelsk. Er det noen som kunne vært behjelpelige med dette? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

AnonymBruker

Se om etablererkontoret i din region kan hjelpe deg.

Anonymkode: bdeed...dfa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...