Jump to content
Sign in to follow this  
Tricia

Lavkarbopai? Forslag til bunn?

Recommended Posts

Tricia

Hei!

Har laget bunn med kokosmel tidligere, og med mandelmel. Og med en blandig av de to. 

Jeg synes det blir litt søtt og har endel kransekakesmak.... 

Har dere tips til god bunn? 

Jeg vil helst ikke ha en ren "omelett-bunn" heller. 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

AnonymBruker

Hva med å bruke fathead deig?

Anonymkode: 3c85b...28c

Share this post


Link to post
Share on other sites
addict

Nøttebunn? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Cascol

Jeg synes bunn av soyamel er godt. Litt nøtteaktig smak. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Mandelmel! 🙂

Anonymkode: 95a72...9b4

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Blomkålris

Anonymkode: 401c2...dbb

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

visp

Jeg testet med sellerirot i skiver- fant en oppskrift, og det var veldig godt.

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker


1 blomkål (ca 500 g uten blader)
100 g mandler (gjerne bløtlagt natten over)
1 flat ts havsalt
1/2 ss Fiberhusk
2 dl havremelk

 Lag paibunnen ved å først male mandlene i en food processor ha deretter oppi blomkålbuketter, fiberhusk, salt og havremelk. Kjør til alt har samlet seg 

Anonymkode: 944b4...a38

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...