Tricia Skrevet 13. februar 2020 #1 Skrevet 13. februar 2020 Hei! Har laget bunn med kokosmel tidligere, og med mandelmel. Og med en blandig av de to. Jeg synes det blir litt søtt og har endel kransekakesmak.... Har dere tips til god bunn? Jeg vil helst ikke ha en ren "omelett-bunn" heller.
AnonymBruker Skrevet 13. februar 2020 #2 Skrevet 13. februar 2020 Hva med å bruke fathead deig? Anonymkode: 3c85b...28c
Cascol Skrevet 21. februar 2020 #4 Skrevet 21. februar 2020 Jeg synes bunn av soyamel er godt. Litt nøtteaktig smak.
AnonymBruker Skrevet 21. februar 2020 #5 Skrevet 21. februar 2020 Mandelmel! 🙂 Anonymkode: 95a72...9b4
visp Skrevet 17. april 2020 #7 Skrevet 17. april 2020 Jeg testet med sellerirot i skiver- fant en oppskrift, og det var veldig godt. 2
AnonymBruker Skrevet 19. april 2020 #8 Skrevet 19. april 2020 1 blomkål (ca 500 g uten blader) 100 g mandler (gjerne bløtlagt natten over) 1 flat ts havsalt 1/2 ss Fiberhusk 2 dl havremelk Lag paibunnen ved å først male mandlene i en food processor ha deretter oppi blomkålbuketter, fiberhusk, salt og havremelk. Kjør til alt har samlet seg Anonymkode: 944b4...a38 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå