Gå til innhold

Lavkarbopai? Forslag til bunn?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei!

Har laget bunn med kokosmel tidligere, og med mandelmel. Og med en blandig av de to. 

Jeg synes det blir litt søtt og har endel kransekakesmak.... 

Har dere tips til god bunn? 

Jeg vil helst ikke ha en ren "omelett-bunn" heller. 

 

 

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hva med å bruke fathead deig?

Anonymkode: 3c85b...28c

Skrevet

Jeg synes bunn av soyamel er godt. Litt nøtteaktig smak. 

Skrevet

Mandelmel! 🙂

Anonymkode: 95a72...9b4

  • 1 måned senere...
AnonymBruker
Skrevet

Blomkålris

Anonymkode: 401c2...dbb

Skrevet

Jeg testet med sellerirot i skiver- fant en oppskrift, og det var veldig godt.

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet


1 blomkål (ca 500 g uten blader)
100 g mandler (gjerne bløtlagt natten over)
1 flat ts havsalt
1/2 ss Fiberhusk
2 dl havremelk

 Lag paibunnen ved å først male mandlene i en food processor ha deretter oppi blomkålbuketter, fiberhusk, salt og havremelk. Kjør til alt har samlet seg 

Anonymkode: 944b4...a38

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...