Gå til innhold

"Uhell i kjærligheten"


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Hører en del si de har hatt uhell i kjærligheten. Har bare møtt feil type, og har gjerne masse exer som er fæle og slemme psykopater. Og er av den oppfatningen at alle menn er fæle.

Ser de virkelig ikke det som alle andre ser? Det er jo ikke resten av verden det er noe galt med. Det er jo to parter i et hvert mislykka forhold. Og det handler om å ha selvinnsikt om man kun blir tiltrukket av psykopater. Og det handler i noen tilfeller om å skille mellom de man kan få for sex og de man kan få for forhold.

Å kalle det uhell i stedet for å ta ansvar selv fører bare til at man aldri får til kjærligheten. 

Anonymkode: 7afd1...9db

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg har aldri hørt om eller lest om noen som har vært i forhold med flere psykopater. De fleste styrer unna trekkene i fremtiden da. Men psykopater viser seg jo aldri som det når man blir kjent, da er de bare sjarmerende, generøse, omsorgsfulle, oppmerksomhetsfulle, dedikerte, gode, kreative, initiativrike... Og dette er jo trekk alle kvinner søker og faller for. Man kan ikke klandre noen for å havne i forhold med en som viser seg å være psykopat. 

I tillegg så fins det jo mange dårlige menn der ute, eller feil type som du kaller det. For eksempel utroe menn, voldelige menn, late menn osv. Dette er heller ikke noe man vet før langt ute i forholdet, oftest ikke før langt ute i et samboerskap. 

Det er jo ikke sånn at alle disse har de dårlige trekkene hele tiden, eller går med et skilt i panna hvor det står slem på. 

Ja mange har uhell i kjærligheten rett og slett, og denne tråden spytter på alle ofrene for psykopater, voldsmenn, utroe menn osv og det syns jeg ikke er greit! 

I de få tilfellene hvor noen blir sammen med nye voldsmenn og nye psykopater handler det om et ubevisst tiltrekningsmønster som kommer fra omsorgssvikt og traumebånd så du spytter på alle barn og voksne utsatt for omsorgssvikt og traumer også. 

Anonymkode: 780e4...888

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noen har helt klart uflaks og møter feil person, men som trådstarter er inne på; Om en konsekvent har "uflaks", alltid møter feil person og det aldri fungerer er det gode sjanser for at en selv kan gjøre noe annerledes for å lykkes bedre. De fleste kvinner og menn er tross alt i forhold. 

Så vet jeg at noen opplever en slik erkjennelse som et angrep, men jeg tenker det er et grunnleggende positivt budskap som burde glede de som ikke har fått det til å fungere enda. Det er antagelig ikke alle kvinner eller menn det er noe galt med, men noe ved det en selv gjør som gjør at en ikke lykkes. Tenk så mye enklere det er å endre på enn alle potensielle partnere :) 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

12 timer siden, AnonymBruker skrev:

Men psykopater viser seg jo aldri som det når man blir kjent, da er de bare sjarmerende, generøse, omsorgsfulle, oppmerksomhetsfulle, dedikerte, gode, kreative, initiativrike... Og dette er jo trekk alle kvinner søker og faller for. Man kan ikke klandre noen for å havne i forhold med en som viser seg å være psykopat. 

I tillegg så fins det jo mange dårlige menn der ute, eller feil type som du kaller det. For eksempel utroe menn, voldelige menn, late menn osv. Dette er heller ikke noe man vet før langt ute i forholdet, oftest ikke før langt ute i et samboerskap. 

Men det er jo å falle for disse trekkene øyeblikkelig som er det store problemet,og ikke gi det tid som gjør at de gjør samme tabbene igjen og igjen. Disse trekkene i første avsnitt klarer man aldri å avsløre over noen uker! Det tar mange måneder, der man treffes ofte og bor ilag som kjærester i perioder. Det er først da disse trekkene kommer frem i form av "røde flagg" og har de sett det før senser man det med en gang faktisk. Men de tar seg ikke tid, faller fort i en hard forelskelse som sløver sinnet enormt. Dette er ting man kan være klar over om de leser seg opp, og er villige til å være kritiske og forsiktige lenge. Det har ikke kvinner virker det som, også menn sliter med dette. 

Anonymkode: f0d26...ba3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...