Gå til innhold

Politikere på bærtur


Egenskap

Anbefalte innlegg

Jeg forstår ikke hvorfor el biler skal få fordeler?

Det snakkes om at bomstasjoner skal finansiere kollektiv, men hvorfor skal liksom ikke el biler sjåfører ta del i fellesskapet? el biler bruker da veien likefullt som fossile biler. Vi snakker om smutthull og utnytte regelverket, ja, det er da kun el bil sjåfører som har forstått å utnytte tullete politikere som har satt i stand noe som ikke henger på geip.

Så var dette med el biler som for rimeligere ferdsel over sjøen uten å tenke at bilen ved siden av som tilfeldigvis er fossilt betaler 75% ekstra på fergeturen. Hvem er det egentlig som har fått jobb som politikere? er politiker status eneste sted man ikke trenger jobbintervju? 

Atte el biler får alle fordeler for å benytte vei, er det ikke vei det er snakk om at vi skal betale ikke hva vi slipper ut? jeg tror politikere har krøllet til noe så innmari at det er på tide det finnes et vettig menneske som kaste ut røret. 

Endret av Egenskap
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

På 28.1.2020 den 17.58, Egenskap skrev:

Hvem er det egentlig som har fått jobb som politikere? er politiker status eneste sted man ikke trenger jobbintervju? 

Det finnes få jobber med mer omfattende ansettelse prosess og antall intervju, men arbeidsgiverne er stort sett inkompetente tullinger. 

Vi ønsker å stimulere til at nye biler i så stor grad som mulig, er rene elbiler, og siden de i utgangspunktet er mye dyrere enn fosilbiler, og infrastrukturen og teknologien ikke er ferdig enda, krever det tunge incentiver. Derfor har man gitt elbilistene en haug med gulerøtter med en godt kjent utløpsdato. Faktisk blir det færre og færre av dem.

Det er mange tegn på at politikeren er inkompetente, men sett i lys av resultatet av tverrpolitisk, målrettet politikk, er det vanskelig å bruke dette som argument.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...