AnonymBruker Skrevet 25. januar 2020 #1 Skrevet 25. januar 2020 Jeg har blokkert en person på fb. Vi har en gruppe felles hvor jeg kommenterer en del. Det blir også lagt ut bilder hvor jeg er tagget. Hva kan personen se? Jeg regner med at mine innlegg og kommentarer ikke synes. Hva hvis noen tagger meg i et bilde. Vil tråden komme opp eller blir alt skjult for vedkommende? Andre ting jeg ikke har tenkt på? Dette er en person som jeg ikke vil skal se mitt liv på fb. Anonymkode: 53245...e77
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå