Jump to content
AnonymBruker

Hadde en så flott drøm, men så var det bare en drøm..

Recommended Posts

AnonymBruker

Min eksmann og jeg hadde et svært stygt samlivsbrudd. Han kom hjem en kveld før jul for flere år siden og banket livsskiten ut av meg, og banket også et av våre fire felles barn. Selvsagt hadde volden mot meg pågått lenge.. 

I årene som fulgte med rettsaker og fengsel, barnevern og alt som er ble jeg mer og mer utbrent. Jeg var så sliten. Ble sykemeldt. Livet mitt besto hovedsaklig av møter med bvtj, bup, egen psykolog osv. Livet mitt var bare barn og møter. Jeg mistet meg selv totalt. Jeg hadde ingen avlastning, og jeg har lite nettverk. Og avlastning klarte aldri bvtj å finne. 

Far var aldri interessert i å se barna sine. Ikke at han fikk lov og de ville heller ikke. Før han fikk seg en kjæreste. Da reiste far sak. Denne pågikk i flere år. Hvor han tilslutt tapte. Mitt eldste barn var lykkelig. Endelig kunne ingen tvinge barnet til flere samvær med tilsyn. Selvsagt savnet barnet han også. 

Så det sto jeg etter 6 år helt alene med alle barna. Og det var bare meg. Jeg var helt på felgen. Sykepengeperioden var for lengst over og jeg var på aap. 

Lunten min var kort, jeg hadde store søvnproblemer. Mitt eneste nettverk var de få vennene jeg har, og de kunne jo ikke avlaste meg. 

Så etter et halvt år ville et av de andre barna til sin far. Jeg var så sliten at jeg kontaktet ham og sa det. Forklarte han at jeg var utkjørt. Dette forsto han. Så han hadde det ene barnet litt. Tilslutt en dag møter jeg veggen totalt. Skolen ringer meg fordi et av barna har kommet i pysj, og oppfølgingen den siste tiden har vært dårlig. Hun skulle sende bekymringsmelding. Jeg sa det var i orden. Kunne ikke brydd meg mindre. På dette tidspunktet ønsket ejg vel egentlig at alle barna var i fosterhjem. 

Det ble ingenting fra bvtj sin side nå heller. Tilslutt så jeg ingen annen løsning enn å sende alle barna til faren. Jeg veide 39 kilo. Sov ikke. 

Orket ikke mer. Alle årene tok sin pris. 

Mitt eldste barn godtok dette. Men så har det endt med nå 3 år senere at dette barnet bor hos far og er sint på meg. Jeg skjønner det. Nå vil barnet såvidt være hos meg. Kjenner ikke barnet igjen i væremåte elelr noe. 

Uansett. Igår drømte jeg at barnet mitt kom hjem og tilga meg, ville bo her, og at alt var fint. Alle barna bodde her. Endelig. Men det var bare en drøm. 

Jeg vet ikke hva jeg vil med dette innlegget. Men jeg savner deg sånn. Håper vi blir nære igjen. Håper vi en gang kan snakke om dette. Vet ikke. Savner deg. 

Anonymkode: 7299f...c24

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

AnonymBruker

Kjære deg. Jeg vet at jeg sviktet dere og spesielt deg. Jeg vet du ikke ville dette. Jeg vet jeg sa det bare var for en kort tid. Jeg vet jeg ble borte. Jeg er så lei meg for dette. Jeg kjempet for dere og deg i så mange år og så ble det som dette. Jeg skjønner at du ikke stoler på meg. Det gjør vondt at søsknene dine bor her men ikke du. At du ikke vil være her. Jeg vet ikke hvem du er lenger. Jeg håper du har det bra. Jeg håper at pappa er snill. 

Jeg er lei meg for alt dere og du har blitt utsatt for. At jeg ikke skjermet dere bedre. Og at jeg tilslutt bare ga etter. Det ga nok ingen mening for deg. Jeg skjønner dette. Skulle ønske jeg kunne forklare deg alt dette men du er for liten. Jeg gjorde alt jeg kunne og så klarte jeg ikke mer. Det var ikke mer igjen av mammaen din rett og slett. En dag når du blir voksen håper jeg vi finner tilbake til hverandre. Jeg er alltid her for deg. Det er jo meg du ringer når du har problemer. Kanskje en liten del av meg tror du kommer tilbake. Jeg håper jo det. Jeg er bare så lei meg for alt. Jeg skulle sikkert holdt ut litt til. Jeg vet ikke. Unnskyld. 

Anonymkode: 7299f...c24

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

:klem:

Anonymkode: f49dc...02f

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...