Gå til innhold

Pinnekjøtt og tilbehøret


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

14 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Rosenkål? Mener du brokkoli?

Anonymkode: 89804...6ab

Rosenkål.

Skal det brukes matfløte eller kremfløte? Og hva slags pølser?

Anonymkode: 8086b...a91

Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Rosenkål.

Skal det brukes matfløte eller kremfløte? Og hva slags pølser?

Anonymkode: 8086b...a91

Pølser? Man har ikke pølser til pinnekjøtt. Hvis du skal bruke fløte så bruker du selvfølgelig kremfløte. 

Anonymkode: c74bf...333

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

24 minutter siden, SupaWoman skrev:

2 store kålrot

2 gulerøtter

1dl fløte

100 gr smør

1/2 ts muskat

Pepper og pinnekjøttkraft.

Slett ikke halvgærnt det.    😀

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Pølser? Man har ikke pølser til pinnekjøtt. Hvis du skal bruke fløte så bruker du selvfølgelig kremfløte. 

Anonymkode: c74bf...333

Hvis du googler så ser du at det er vanlig med pølse til pinnekjøtt.

Anonymkode: 8086b...a91

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Pølser? Man har ikke pølser til pinnekjøtt. Hvis du skal bruke fløte så bruker du selvfølgelig kremfløte. 

Anonymkode: c74bf...333

Høm..... jo. Vossakorv.   😊

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Akkurat nå, Jerry Lee skrev:

Høm..... jo. Vossakorv.   😊

Takk! 

Anonymkode: 8086b...a91

Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Takk! 

Anonymkode: 8086b...a91

Velbekomme.  Det kunne jo ikke stå uimotsagt.    😀

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Jerry Lee skrev:

Velbekomme.  Det kunne jo ikke stå uimotsagt.    😀

Enig i det. 

Anonymkode: 8086b...a91

Lenke til kommentar
Del på andre sider

8 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Hvis du googler så ser du at det er vanlig med pølse til pinnekjøtt.

Anonymkode: 8086b...a91

Utrolig merkelige ting. Får nesten inntrykk av at pinnekjøtt blir for dyrt, så man sper ut med pølse 😂

Anonymkode: c74bf...333

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

12 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Utrolig merkelige ting. Får nesten inntrykk av at pinnekjøtt blir for dyrt, så man sper ut med pølse 😂

Anonymkode: c74bf...333

Tull. Klassisk tilbehør.

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 minutt siden, Jerry Lee skrev:

Tull. Klassisk tilbehør.

Hvor i landet? 

Anonymkode: c74bf...333

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

2 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Hvor i landet? 

Anonymkode: c74bf...333

Antakelig utbredt på Vestlandet.   Men også hos de andre som er glade i pinnekjøtt med klassisk tilbehør.

Du får heller spørre Google om du ikke tror oss andre.

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Antakelig utbredt på Vestlandet.   Men også hos de andre som er glade i pinnekjøtt med klassisk tilbehør.

Du får heller spørre Google om du ikke tror oss andre.

Tror dere, har bare aldri vært borti det her på Vestlandet. Så ville tippet det var noe østlendinger har funnet på, på samme måte som at de vanner ut kjøttet for mye 😉

Men etter litt googling kan det se ut som pølse som tilbehør kommer fra Vestlandet, merkelig. 

Anonymkode: c74bf...333

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Tror dere, har bare aldri vært borti det her på Vestlandet. Så ville tippet det var noe østlendinger har funnet på, på samme måte som at de vanner ut kjøttet for mye 😉

Men etter litt googling kan det se ut som pølse som tilbehør kommer fra Vestlandet, merkelig. 

Anonymkode: c74bf...333

Så...  pølse, røkt kjøttpølse eller Vossakorv, hører til pinnekjøtt??   Ja?

Flott du innrømmer at du tok drita feil og prøvde latterliggjøre det.

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
1 time siden, Misanthropis skrev:

Liker den litt søtere med gulrot, i god kontrast til det salte pinnekjøttet vi her da 😉

Her i "pinnekjøtt-land" lager vi kålrabistappen grov. Ingen fløte eller hvit saus. Kun kålrabi, litt potet, litt gulrot, litt smør. Og godt med pepper. Og det skal være litt grove biter i stappen. Den skal ikke være fløyelsmyk. 

Anonymkode: ce2b7...300

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

26 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Utrolig merkelige ting. Får nesten inntrykk av at pinnekjøtt blir for dyrt, så man sper ut med pølse 😂

Anonymkode: c74bf...333

Det er vanlig med (ekte!) vossakorv. Ikke noe Gildeskvip eller annen pølse.

Anonymkode: ce2b7...300

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Så...  pølse, røkt kjøttpølse eller Vossakorv, hører til pinnekjøtt??   Ja?

Flott du innrømmer at du tok drita feil og prøvde latterliggjøre det.

Synes fortsatt det er hysterisk morsomt at noen bruker pølse til. 

Anonymkode: c74bf...333

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Her i "pinnekjøtt-land" lager vi kålrabistappen grov. Ingen fløte eller hvit saus. Kun kålrabi, litt potet, litt gulrot, litt smør. Og godt med pepper. Og det skal være litt grove biter i stappen. Den skal ikke være fløyelsmyk. 

Anonymkode: ce2b7...300

Merkelig at en både har fått både kålrotstappe med både hvit saus, fløte og Vossakorv servert på Vestlandet da. 
 

selv om du ikke har fått det, så betyr det ikke at alle andre gjør det på samme måte som du har/gjør det. Det blir som at alle som spiser ribbe serverer akkurat samme tilbehør til, det gjør vi heller ikke. Mange som har egen tradisjon uansett.

Anonymkode: f8f89...670

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...