AnonymBruker Skrevet 15. desember 2019 #1 Skrevet 15. desember 2019 Ute etter tips utover den tradisjonelle riskremen. Noen forslag? Anonymkode: 71b21...1a6
_nubbenella Skrevet 15. desember 2019 #3 Skrevet 15. desember 2019 Sitron/sjokolade fromasj. Dronning Mauds. Multekrem, gjerne med krumkake åttat. Iskake.
AnonymBruker Skrevet 15. desember 2019 #5 Skrevet 15. desember 2019 Vi pleier å ha Dronning Maud og iskake. Anonymkode: d1618...652
AnonymBruker Skrevet 15. desember 2019 #6 Skrevet 15. desember 2019 Trollkrem Anonymkode: 5bcbf...d51 3
AnonymBruker Skrevet 15. desember 2019 #7 Skrevet 15. desember 2019 Vaniljeis med eggelikør og varme skogsbær eller vaniljeis og multer. Gjerne hjemmelagd vaniljeis, men for å spare tid kan kjøpt vaniljeis med ekte vanilje være likeså lurt. Jeg syns dessert etter en småting middag bør ikke være for tung, så for meg utgår riskrem. Kan til nøds spise bittelitt karamellpudding m/ karamellkrem. Anonymkode: 209d8...297
AnonymBruker Skrevet 15. desember 2019 #8 Skrevet 15. desember 2019 Fruktsalat. Fruktsorbet. Anonymkode: e5648...612
Brunhilde Skrevet 15. desember 2019 #9 Skrevet 15. desember 2019 Sitronfromasj, Lett og friskt etter en tung hovedrett, 2
AnonymBruker Skrevet 15. desember 2019 #10 Skrevet 15. desember 2019 Krydderkokte pærer med friske bær og vaniljeis til dessert. Karamelpudding. Multekrem. Dronning Mauds Anonymkode: 7a5d6...86d
AnonymBruker Skrevet 15. desember 2019 #12 Skrevet 15. desember 2019 Krumkaker fylt med multekrem ❤️ Eller is og småkaker (vi pleier ofte å ha begge deler, da ikke alle er så begeistret for multekrem), Anonymkode: 32219...f60 1
AnonymBruker Skrevet 15. desember 2019 #13 Skrevet 15. desember 2019 16 minutter siden, Brunhilde skrev: Sitronfromasj, Lett og friskt etter en tung hovedrett, Veldig fornuftig valg Her spiller tradisjoner inn, så på julaften har vi full pakke med ribbe, medisterkaker/ pølser og annet tilbehør. -Og riskrem til dessert.... Det forekommer jo ikke at vi orker å ta den desserten rett etter mat da, så den tar vi frem utpå kvelden etter pakkeåpning. Har blitt en tradisjon det og 😄 Anonymkode: 32219...f60
AnonymBruker Skrevet 15. desember 2019 #14 Skrevet 15. desember 2019 Hvis det ikke er på julaften eller nyttårsaften, ville jeg sagt sorbet. Anonymkode: eed39...df6
Cata Skrevet 15. desember 2019 #16 Skrevet 15. desember 2019 Støtter forslaget om sitronfromasj. Det er godt med noe litt friskt etter pinnekjøtt. (Når jeg lager det bare til meg selv i jula så pleier jeg faktisk ha gelé med vaniljesaus som dessert - alt annet blir for mektig.) 1
AnonymBruker Skrevet 15. desember 2019 #17 Skrevet 15. desember 2019 Ris krem Anonymkode: 79a33...8ff
AnonymBruker Skrevet 15. desember 2019 #18 Skrevet 15. desember 2019 Panna cotta med bringebærsaus og krumkaker, eller kan kan ha til rørte multer. Anonymkode: 6ea05...a3f
AnonymBruker Skrevet 15. desember 2019 #19 Skrevet 15. desember 2019 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Ris krem Anonymkode: 79a33...8ff Leser du i det hele tatt hi? Anonymkode: d813c...c26
AnonymBruker Skrevet 15. desember 2019 #20 Skrevet 15. desember 2019 Åh, multekrem! Det er det lenge siden jeg har spist. Synd mann og barn ikke er særlig glade i multer, det er så godt. Det er til julaften, og det frister veldig med noe lettere og mer friskt enn riskremen som jeg synes føles litt tung. Anonymkode: 71b21...1a6
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå