AnonymBruker Skrevet 4. desember 2019 #1 Del Skrevet 4. desember 2019 Jeg baker fattigmann for første gang i år. Jeg gjør akkurat det som står i oppskriften, er nøyaktig med melmengden og arbeider deigen raskt sammen, men når jeg skal kjevle ut, er den like klissete som lim og det gjør at den er helt umulig å kjevle ut. Den klistrer seg til både kjevle og bord 😞 Anonymkode: 0c97c...895 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. desember 2019 #2 Del Skrevet 4. desember 2019 Fattigmannseig (og all annen kjevledeig uten gjær) skal settes kaldt over natta. Anonymkode: 8f303...e46 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Maleficenta Skrevet 4. desember 2019 #3 Del Skrevet 4. desember 2019 49 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg baker fattigmann for første gang i år. Jeg gjør akkurat det som står i oppskriften, er nøyaktig med melmengden og arbeider deigen raskt sammen, men når jeg skal kjevle ut, er den like klissete som lim og det gjør at den er helt umulig å kjevle ut. Den klistrer seg til både kjevle og bord 😞 Anonymkode: 0c97c...895 Kan du ikke bare ha i mer mel? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. desember 2019 #4 Del Skrevet 4. desember 2019 29 minutter siden, Maleficenta skrev: Kan du ikke bare ha i mer mel? Det står at jeg ikke skal ha mer mel i enn det som står i oppskriften. Anonymkode: 0c97c...895 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. desember 2019 #5 Del Skrevet 4. desember 2019 Var melmengden oppgitt i vekt eller volum? Vekt er mer nøyaktig, om du brukte dl-mål kan det fremdeles hende det er for lite mel. Men jeg ville satt deigen kaldt og forsøkt igjen om noen timer. Anonymkode: 2a6ff...3ac Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. desember 2019 #6 Del Skrevet 4. desember 2019 31 minutter siden, AnonymBruker skrev: Fattigmannseig (og all annen kjevledeig uten gjær) skal settes kaldt over natta. Anonymkode: 8f303...e46 Det gjør den. Anonymkode: 0c97c...895 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. desember 2019 #7 Del Skrevet 4. desember 2019 1 time siden, AnonymBruker skrev: Var melmengden oppgitt i vekt eller volum? Vekt er mer nøyaktig, om du brukte dl-mål kan det fremdeles hende det er for lite mel. Men jeg ville satt deigen kaldt og forsøkt igjen om noen timer. Anonymkode: 2a6ff...3ac Vekt Anonymkode: 0c97c...895 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hunter7 Skrevet 4. desember 2019 #8 Del Skrevet 4. desember 2019 Sett deigen i et litt kjølig rom i minst et par timer. Det vil gi melet mer tid til å suge til seg væsken, noe som igjen gjør at deigen ikke blir så klissete. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. desember 2019 #9 Del Skrevet 5. desember 2019 15 timer siden, Pjolterbeist skrev: Sett deigen i et litt kjølig rom i minst et par timer. Det vil gi melet mer tid til å suge til seg væsken, noe som igjen gjør at deigen ikke blir så klissete. Hadde den stående i kjøleskapet natten over, uten at det hjalp. Anonymkode: 0c97c...895 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå