Jump to content
Sign in to follow this  
liljene

Hudpleie

Recommended Posts

liljene

Er det noen som har forslag til hudpleie for lett kvisete tenåringshud? Noe som ikke svir. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Ulrikke

14-åringen min liker Aco Spotless-serien fra apoteket! Hun påstår at den funker, hun har brukt den i sikkert over et år nå! 

Share this post


Link to post
Share on other sites
liljene
15 timer siden, Ulrikke skrev:

14-åringen min liker Aco Spotless-serien fra apoteket! Hun påstår at den funker, hun har brukt den i sikkert over et år nå! 

Tusen takk! Da prøver vi den :). 

Share this post


Link to post
Share on other sites
skruf

Tenåringen her bruker dermalogica sin Clear start-serie, den er utviklet nettopp for ungdom og produktene er veldig gode. I tillegg er de rimeligere i pris enn de vanlige dermalogica-produktene. Flere apotek selger serien. 

https://www.vitusapotek.no/produkter/vare-merker/clear-start/c/B71

Du trenger ikke kjøpe hele serien, det som jeg synes er viktigst er en rens og en god ansiktskrem som tilfører mye fukt. Mange tror at kvisete hud ikke skal ha så mye fukt/fett pga det gir mere kviser, men greia er at hvis huden blir for tørr så produserer den mere fett for å kompensere, noe som igjen gir mere kviser. Så du kommer langt med rens og fukt :) 

Jenta vår liker godt den ansiktskremen som heter Clear start matte moisturizer pga den gjør huden mindre blank, i tillegg den rensen som er som et skum ( Clear start foaming wash). Hun har en egen ansiktskrem til natta, den fra samme serie som er uten solfaktor og som gir mye fukt. 

https://www.vitusapotek.no/hudpleie/rens/clear-start-matte-moisturizer-spf-15%2c-60ml/p/987205 (ansiktskremen)

https://www.vitusapotek.no/hudpleie/rens/clear-start-foaming-wash-177ml/p/859784 (rensen) 

I tillegg har hun en slags krem/stift/over night treatment fra ACO som hun kan ta direkte på begynnende kviser eller kviser som allerede er der som forhindrer utbrudd eller som sørger for at eksisterende kviser forsvinner kjappere. 

https://www.vitusapotek.no/hudpleie/rens/aco-spotless-overnight-spot-treatment-10ml/p/922666?source=googleps&gclid=Cj0KCQiAz53vBRCpARIsAPPsz8Ug4IEe5BRTfdzNAGSUeV7qEUenCVck2U4eBkPDGdbTkEBZy1_hasAaAuHOEALw_wcB

Clear start har en starterkit-pakke med de tre viktigste produktene som koster 300kr, ikke så ille pris for tre produkter synes jeg, hvis tenåringen din har lyst å prøve denne serien. 

https://www.vitusapotek.no/jul-i-vitusapotek!/julegaver-til-ungdom/dermalogica-clear-start-skinkit/p/858564

Til ungdom er det viktig at renseopplegget av huden er enklest mulig, blir det for mye dill og for omstendelig så gidder de ikke. Rens og smør på krem er ei enkel rutine

Kan nesten se ut som at jeg er forhandler av dermalogica, men er ikke det asså, er bare veldig fornøyd med produktene :) Har brukt mye fra dermalogica selv, og kan gå god for det merket. I tillegg så synes jeg det er viktig at vi foreldre legger til rette for at ungdommene våre skal få mulighet til god ansiktspleie sånn at de kan unngå å få skjemmende acne-arr som vil følge de hele livet


 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...