Gå til innhold

"Eggedosis"


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvordan får man eggedosis'n stiv? Har prøvd alt mulig. 

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg må piske eggene nesten 20 min med håndmikseren min. 

Anonymkode: aac93...936

Skrevet

Mye sukker hjelper. Og så er det greit å være klar over at eggedosis uansett ikke blir like stiv eller holder like godt på stivheten som piskede eggehviter, pga. eggeplommene. 

Anonymkode: 36b2a...bc9

Skrevet

... og så er det visstnok en fordel med romtempererte egg og utstyr. (I motsetning til når man pisker kremfløte, da alt bør være kaldt.) 

Anonymkode: 36b2a...bc9

Skrevet

Eggedassis har jeg ikke smakt siden jeg var 10 år. Elsket det da og spiste av lasset da vi lagde kake. 

Anonymkode: 5b6eb...0c0

Skrevet
4 hours ago, Preggo92 said:

Hvordan får man eggedosis'n stiv? Har prøvd alt mulig. 

Pisker den hurtig nok. 🙂 Gjør du det for hånd så bør du ha hjulvisp. Bruker du maskin så kan motoren være for svak.

Anonymkode: bbea3...d8a

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...