Preggo92 Skrevet 16. november 2019 #1 Skrevet 16. november 2019 Hvordan får man eggedosis'n stiv? Har prøvd alt mulig.
AnonymBruker Skrevet 16. november 2019 #2 Skrevet 16. november 2019 Jeg må piske eggene nesten 20 min med håndmikseren min. Anonymkode: aac93...936
AnonymBruker Skrevet 17. november 2019 #3 Skrevet 17. november 2019 Mye sukker hjelper. Og så er det greit å være klar over at eggedosis uansett ikke blir like stiv eller holder like godt på stivheten som piskede eggehviter, pga. eggeplommene. Anonymkode: 36b2a...bc9
AnonymBruker Skrevet 17. november 2019 #4 Skrevet 17. november 2019 ... og så er det visstnok en fordel med romtempererte egg og utstyr. (I motsetning til når man pisker kremfløte, da alt bør være kaldt.) Anonymkode: 36b2a...bc9
AnonymBruker Skrevet 17. november 2019 #5 Skrevet 17. november 2019 Eggedassis har jeg ikke smakt siden jeg var 10 år. Elsket det da og spiste av lasset da vi lagde kake. Anonymkode: 5b6eb...0c0
AnonymBruker Skrevet 17. november 2019 #6 Skrevet 17. november 2019 4 hours ago, Preggo92 said: Hvordan får man eggedosis'n stiv? Har prøvd alt mulig. Pisker den hurtig nok. 🙂 Gjør du det for hånd så bør du ha hjulvisp. Bruker du maskin så kan motoren være for svak. Anonymkode: bbea3...d8a
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå