Jump to content
Sign in to follow this  
AnonymBruker

Fryst medisterpølse

Recommended Posts

AnonymBruker

Jeg har en fryst medisterpølse som har ligget i frysen siden sist jul. Kan den fortsatt kokes om jeg tar den opp fra frysen, eller må den kastes når den har ligget så lenge? Leste noe om at de bare kan ligge i 3 mnd, men mange spiser de vel likevel såfremt de ikke er dårlige. Hvordan kan jeg vite om den er dårlig eller spiselig? 

Anonymkode: a8c1d...2bc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Meadow

Den er for gammel og harsk. Kast den. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker
På 12.11.2019 den 1.25, Meadow skrev:

Den er for gammel og harsk. Kast den. 

Sikker?

Anonymkode: a8c1d...2bc

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker
4 timer siden, AnonymBruker skrev:

Sikker?

Anonymkode: a8c1d...2bc

Ja. Fet mat har ikke så lang holdbarhetstid selv om den ligger i fryser.  Jeg prøvde meg en gang på noe bacon som hadde ligget i ca et halvt år, men det var ikke godt så det gikk rett i søpla.  (foreldrene mine serverte en gang elgkjøtt som hadde ligget i halvannet år, og det smakte helt fint. årsaken til det er at det er veldig magert kjøtt).

Anonymkode: 872ad...7a8

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Her må man bare prøve seg frem, du merker fort om den ikke er brukbar. Tull å gi bastante råd, slik at mat som er ok blir kastet.

Anonymkode: b439f...0e2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jerry Lee

Se, lukt og smak først. Dumt å kaste mat som kanskje er bra.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...