Gå til innhold

Fryst medisterpølse


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Jeg har en fryst medisterpølse som har ligget i frysen siden sist jul. Kan den fortsatt kokes om jeg tar den opp fra frysen, eller må den kastes når den har ligget så lenge? Leste noe om at de bare kan ligge i 3 mnd, men mange spiser de vel likevel såfremt de ikke er dårlige. Hvordan kan jeg vite om den er dårlig eller spiselig? 

Anonymkode: a8c1d...2bc

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

  • 3 uker senere...
På 12.11.2019 den 1.25, Meadow skrev:

Den er for gammel og harsk. Kast den. 

Sikker?

Anonymkode: a8c1d...2bc

Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 timer siden, AnonymBruker skrev:

Sikker?

Anonymkode: a8c1d...2bc

Ja. Fet mat har ikke så lang holdbarhetstid selv om den ligger i fryser.  Jeg prøvde meg en gang på noe bacon som hadde ligget i ca et halvt år, men det var ikke godt så det gikk rett i søpla.  (foreldrene mine serverte en gang elgkjøtt som hadde ligget i halvannet år, og det smakte helt fint. årsaken til det er at det er veldig magert kjøtt).

Anonymkode: 872ad...7a8

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her må man bare prøve seg frem, du merker fort om den ikke er brukbar. Tull å gi bastante råd, slik at mat som er ok blir kastet.

Anonymkode: b439f...0e2

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...