Jump to content
Sign in to follow this  
AnonymBruker

Blir stressa av økonomien

Recommended Posts

AnonymBruker

Er det å forvente at man klarer å spare noe eller gå i pluss når begge foreldrene studerer fulltid og jobber så godt det lar seg gjøre. Vi har tre barn og nå er jula i anmarsj..... Jeg blir stressa av alle pengene som skal gå- (vi er ganske nøktern altså, men litt ekstra blir det jo i jula) vi har prøvd så gått det lar seg gjøre å spare studielånet for å betale ned på lånet når vi er ferdige. Men nå når begge skal ut i praksis så må vi nok bruke av det, og da føler jeg meg dårlig fordi studielånet ville jeg bruke  på boliglånet slik at vi lettere kan kjøpe oss noe større. Jeg er halvveis i studiene og har jobbgaranti hvor jeg vil tjene 600.000 iåret. Det er også maxlønnen for det yrket.  Er det flere som har studert som voksne med barn og tenkt på de samme tingene.... det viktigste er vel at det går rundt og man ikke må ta opp unødvendige forbrukslån på veien....

Anonymkode: 68e02...f2e

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

AnonymBruker

Hvis jeg forstår det riktig studerer dere begge fulltid og jobber noe ved siden av, med 3 barn? Hvis dere får til det uten å gå i minus er jeg dypt imponert. Tror ikke du skal forvente å kunne spare eller betale ekstra ned på boliglånet i denne fasen. 

Dere trenger heller ikke gjøre masse ut av jula når dere er i denne situasjonen. Litt mindre gaver, ikke invitere masse folk hjem som dere må kjøpe inn mye mat til. Selge ting på Finn hvis dere har mulighet.

Anonymkode: db97d...d87

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Enig med personen over, det er kjempeimponerende hvis dere begge studerer på fulltid, har tre barn, og jobber litt ved siden av. Ikke stress med studielånet, det er jo der for å hjelpe dere gjennom studiene. Studiene er en investering i egen framtid. 600 000 kr er en god lønn! Dere kan spare til større bolig når dere er ferdig med studiene. :) 

Anonymkode: f2af3...be3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Myrmica

De fleste går i minus når de studerer, sånn er det bare, og det er gjerne ikke noe problem. Studier er en investering. Er du ganske sikker på å få jobb i etterkant, ville jeg ikke vært så bekymret.   

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Svar på dette emnet

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Vi setter stor pris på at du deltar i debatten. Unngå brukerangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Husk at du selv er ansvarlig for alt du skriver på nett. Takk for at du bidrar! Her finner du reglene.

Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...