AnonymBruker Skrevet 4. november 2019 #1 Skrevet 4. november 2019 Jeg har nettopp blitt singel, og siden vi hadde mye kontakt gjennom den appen så slettet jeg vår "samtale" og avinnstallerte appen for å slippe å se og høre. Men jeg lurer på om hele samtalen , alt vi har sendt til hverandre, om den forsvinner hos exen også ? Tekst og bilder helt tilbake fra vi opprettet første kontakten ? Har igrunn ikke brukt appen for å holde kontakt med noen andre .. Anonymkode: 5aba3...9c1
AnonymBruker Skrevet 4. november 2019 #2 Skrevet 4. november 2019 Det forsvinner ikke hos motparten. Det står bare "X har forlatt samtalen" Anonymkode: 9f0cc...ee2
AnonymBruker Skrevet 4. november 2019 #3 Skrevet 4. november 2019 Ok... hadde håpet på at det forsvant sammen med meg 😂😂😂 Anonymkode: 5aba3...9c1
AnonymBruker Skrevet 4. november 2019 #4 Skrevet 4. november 2019 Du kan slette innleggene selv manuelt. Da forsvinner de også hos mottaker. Men det er kanskje litt sent nå:-) Anonymkode: 9f0cc...ee2
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå