Gå til innhold

Noen som har en god forklaring på dette? (Snapchat)


Fremhevede innlegg

Skrevet

Jeg slettet eksen min og en annen på snapchat. Også dagen etter så la jeg ut en mystory dagen etter på den mystoryen alle kan se om de søker meg opp, altså ikke bare mine venner, men hele verden. Men så stod det at han ene jeg slettet hadde sett mystoryen under "mine venner" og han andre hadde sett den under "andre snapchat brukere". 

Begge er slettet på samme måte og jeg har dobbelskjekket at begge faktisk et slettet og det er de. Hvorfor har begge sett dem under forskjellige kategorier? Begge skulle jo eventuelt ha stått under "andre snapchat brukere" hvis de hadde søkt meg opp på snap for å se. Og man skal vel ikke kunne se snappene til noen som har slettet en uten at man fysisk søker de opp? 

Hva kan ha skjedd her ? 

Anonymkode: 61df1...12b

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Den ene har deg fremdeles som venn selv om du har slettet han, den andre har slettet deg slik du har gjort

Anonymkode: ca452...f98

  • Liker 5
Skrevet
2 timer siden, AnonymBruker skrev:

Den ene har deg fremdeles som venn selv om du har slettet han, den andre har slettet deg slik du har gjort

Anonymkode: ca452...f98

Så han som har slettet meg har søkt meg opp ? 

Anonymkode: 61df1...12b

Skrevet

Vil da tro at om du sletter venner på snap, så blir ma  fjernet på "begge sider" ?? Det var i alle fall vanlig ellers på forskjellige portaler. Dere har ikke begge på sånn der for å synkronisere kontaktlista? For hvis begge har det, ville kanskje han fått et varsel om å synke også har begges kontoer synket. Hvis du har han i kontaktlista på telefon. Bare en teori.

Anonymkode: 65cea...39d

Gjest ByeByeLove
Skrevet

Godt spørsmål. Jeg pleier å blokkere om jeg først skal slette noen. Litt kontant, men godt å gjøre ting skikkelig.

Skrevet
13 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Vil da tro at om du sletter venner på snap, så blir ma  fjernet på "begge sider" ?? Det var i alle fall vanlig ellers på forskjellige portaler. Dere har ikke begge på sånn der for å synkronisere kontaktlista? For hvis begge har det, ville kanskje han fått et varsel om å synke også har begges kontoer synket. Hvis du har han i kontaktlista på telefon. Bare en teori.

Anonymkode: 65cea...39d

Han ene har jeg nummeret lagret på men ikke han andre. Jeg har ikke synkronisert kontaktlister. Vil jo ikke ha psykologen, taxisjåføren til pasientene mine og alt mulig rart på snapchat. Legger til alle manuelt. 

Anonymkode: 61df1...12b

Skrevet
3 timer siden, Kognosøren skrev:

Godt spørsmål. Jeg pleier å blokkere om jeg først skal slette noen. Litt kontant, men godt å gjøre ting skikkelig.

Njaa så lenge de ikke plager meg så gidder jeg ikke det. Disse er ikke slettet fordi jeg ikke vil ha noe med dem å gjøre, men slettet for å vise at jeg ikke finner meg i det dem gjør. Så holder jeg mulighetene oppe for en unnskyldning. 

Anonymkode: 61df1...12b

Gjest ByeByeLove
Skrevet
Just now, AnonymBruker said:

Njaa så lenge de ikke plager meg så gidder jeg ikke det. Disse er ikke slettet fordi jeg ikke vil ha noe med dem å gjøre, men slettet for å vise at jeg ikke finner meg i det dem gjør. Så holder jeg mulighetene oppe for en unnskyldning. 

Anonymkode: 61df1...12b

Tåpelig sosialt spill. Skjerp deg.

Skrevet
3 minutter siden, Kognosøren skrev:

Tåpelig sosialt spill. Skjerp deg.

Skjerpe meg med hva? Sosialt spill? Nei... du vet jo ikke hva det gjelder. 

Anonymkode: 61df1...12b

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...