lalela Skrevet 29. oktober 2019 #1 Del Skrevet 29. oktober 2019 Og hvordan bør man bruke de ulike? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. oktober 2019 #2 Del Skrevet 29. oktober 2019 Rød løk er rød og gul er gul, rød i kald mat og gul i varm. Anonymkode: 9398d...c9b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. oktober 2019 #3 Del Skrevet 29. oktober 2019 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Rød løk er rød og gul er gul, rød i kald mat og gul i varm. Anonymkode: 9398d...c9b Den røde er som regel litt mildere og søtere i smaken enn den gule 😊 Anonymkode: a51cd...930 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Djungelvrål Skrevet 29. oktober 2019 #4 Del Skrevet 29. oktober 2019 I varm mat kan jeg bruke begge, kjenner ikke forskjell men i kald mat er rød best. Litt mildere kanskje. 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
cmd Skrevet 29. oktober 2019 #5 Del Skrevet 29. oktober 2019 Jeg lurer på om rød løk brukes mest i salat, som de over skriver rød er litt mildere og søtere. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. oktober 2019 #6 Del Skrevet 29. oktober 2019 Jeg synes faktisk rødløk er veldig god i varm mat også. Bruker de litt om hverandre. Anonymkode: c78ff...419 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. oktober 2019 #7 Del Skrevet 29. oktober 2019 7 timer siden, AnonymBruker skrev: Jeg synes faktisk rødløk er veldig god i varm mat også. Bruker de litt om hverandre. Anonymkode: c78ff...419 Smak og konsistens funker helt fint i både kald og varm mat. Men enkelte varme matretter med lys farge kan få litt guffen farge av rødløk, om man bryr seg om slikt. For min del betyr dette at jeg kjøper inn gul løk om jeg skal servere f.eks. risotto til andre, men bruker det jeg har i huset om det bare er til meg. Anonymkode: c21f9...03c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. oktober 2019 #8 Del Skrevet 30. oktober 2019 Rødløk er mildere i smaken enn gul løk, så mange liker rå rødløk. Enkelte mennesker klarer å smake et ekstra bitterstoff i rødløk, dette er muligens genetisk, og for de er rå rødløk like vondt som rå gul løk. Derfor bruker jeg heller vårløk eller gressløk om det skal rå løk i noe. Anonymkode: e35d3...cf6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. oktober 2019 #9 Del Skrevet 30. oktober 2019 Rødløk brukes hvis jeg skal ha rå løk i salat blandt annet. I tilleg er det såååå godt med syltet rødløk 😍 Anonymkode: 43818...9f3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå