parmanoia Skrevet 21. oktober 2019 #1 Skrevet 21. oktober 2019 Hvis jeg lager en gruppe for utvalgte som kan se min story - blir den da synlig for andre som «nære venner», eller ser det helt vanlig ut?
AnonymBruker Skrevet 21. oktober 2019 #2 Skrevet 21. oktober 2019 4 timer siden, parmanoia skrev: Hvis jeg lager en gruppe for utvalgte som kan se min story - blir den da synlig for andre som «nære venner», eller ser det helt vanlig ut? Det står at den er delt med "nære venner" i en grønn firkant øverst til høyre på skjermen. Anonymkode: 30f50...069
AnonymBruker Skrevet 21. oktober 2019 #3 Skrevet 21. oktober 2019 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Det står at den er delt med "nære venner" i en grønn firkant øverst til høyre på skjermen. Anonymkode: 30f50...069 Ok, takk da vet jeg det! Anonymkode: e6b17...ab5
parmanoia Skrevet 21. oktober 2019 Forfatter #4 Skrevet 21. oktober 2019 Ble visst anonym. Jeg er ab over.
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå