AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2019 #1 Del Skrevet 18. oktober 2019 Jeg har denne uken bakt og fryst ned eplekake og sjokoladekake. De skal serveres på lørdag. Er det best å ta de opp ikveld og sette de i kjøleskapet over natten? Eller ta de opp lørdag morgen og la de tine på benken frem til de skal serveres i 15 tiden? Kjøre eplekake en runde i ovnen på 100 gr eller noe rett før servering? Legger på glasur på sjokoladekaken samme dag så har bare fryst bunnen. Anonymkode: ac534...c99 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2019 #2 Del Skrevet 18. oktober 2019 Jeg hadde satt de i kjøleskapet i kveld, og så på benken i morgen tidlig. Så jeg var helt sikker på at de var tint. Det høres ut som en plan å varme eplekaka litt i stekeovnen før servering. Anonymkode: 1bb5b...c7b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Muskath Skrevet 18. oktober 2019 #3 Del Skrevet 18. oktober 2019 Jeg ville bare tatt de ut i morgen tidlig. Ville vært redd for at de ble «gamle» i smaken etter en natt i kjøleskap. Enig i å varme opp eplekaken litt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2019 #4 Del Skrevet 18. oktober 2019 Eplekaken er allerede delt opp i biter mens sjokoladekaka er i langpanne. Så eplekaken tiner nok fort tipper jeg. Jeg pleier alltid å bake kvelden før eller samme dag men så skal vi avgårde ikveld så sikkert ikke så høye i hatten i morgen tidlig så første gang jeg fryser kaker. Takk for svar dere 👍 Ts Anonymkode: ac534...c99 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2019 #5 Del Skrevet 18. oktober 2019 4 minutter siden, AnonymBruker skrev: Eplekaken er allerede delt opp i biter mens sjokoladekaka er i langpanne. Så eplekaken tiner nok fort tipper jeg. Jeg pleier alltid å bake kvelden før eller samme dag men så skal vi avgårde ikveld så sikkert ikke så høye i hatten i morgen tidlig så første gang jeg fryser kaker. Takk for svar dere 👍 Ts Anonymkode: ac534...c99 Men da kan du ta opp eplekaka i morgen. Når den er i biter. Den tiner kjapt! Anonymkode: 1bb5b...c7b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå