AnonymBruker Skrevet 17. oktober 2019 #1 Del Skrevet 17. oktober 2019 Har rå kjøttboller i fryseren kjøpt på 50 % to dager før datoen. Ønsker å tilberede disse, men skjønner jeg ikke kan bruke 2 dager på å tine dem i kjøleskapet. Er det trygt å la dem tine i lunken vann i 1-2 timer før de stekes? Hva med slow cooker, er det trygt? Anonymkode: 3319f...97f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. oktober 2019 #2 Del Skrevet 17. oktober 2019 Bruk kaldt vann, det er bedre Jeg selv ville ikke hatt noen betenkeligheter med å tine de over natten i kjøleskapet heller, så lenge de ble fryste ned før datoen gikk ut. Tiner du i kaldt vann eller kjøleskap, så holdes overflatetemperaturen seg lavere enn ideell veksttemperatur for de fleste bakterier. Og ja, det går helt fint an på tine de og så steke, så lenge dem ble fryst ned før datoen gikk ut! Er ikke kjent med slow cooker, men vil tro det også går helt fint Anonymkode: 552a9...c39 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå