Gå til innhold

Tilberede utgått kjøtt trygt


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Har rå kjøttboller i fryseren kjøpt på 50 % to dager før datoen. Ønsker å tilberede disse, men skjønner jeg ikke kan bruke 2 dager på å tine dem i kjøleskapet. Er det trygt å la dem tine i lunken vann i 1-2 timer før de stekes? Hva med slow cooker, er det trygt?

Anonymkode: 3319f...97f

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bruk kaldt vann, det er bedre :) 
Jeg selv ville ikke hatt noen betenkeligheter med å tine de over natten i kjøleskapet heller, så lenge de ble fryste ned før datoen gikk ut.  
Tiner du i kaldt vann eller kjøleskap, så holdes overflatetemperaturen seg lavere enn ideell veksttemperatur for de fleste bakterier. 

Og ja, det går helt fint an på tine de og så steke, så lenge dem ble fryst ned før datoen gikk ut! 
Er ikke kjent med slow cooker, men vil tro det også går helt fint :) 
 

Anonymkode: 552a9...c39

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...