Gå til innhold

Oppskrift på Tacomappskaus, eller Tacoskauss.


Anbefalte innlegg

Skrevet

Her kommer en god oppskrift på Tacoskaus, eller Tacolappskaus:

5 poter kuttet i terninger

1 finhakket løk

2 gulrøtter 

4-500g storfekjøtt, gjerne høyrigg, i terninger

Kjøttbuljong

1sp Kummin

1/2ts løkpulver

1ts røkt paprika

1ts cayennepepper

2sp meksikansk chilipulver

2 fedd hvitløk

Oregano

En boks mais

Paprika

1 skive brunost (kan erstattes med mørk sjokolade) 

Tomatpure

Vann

Brun kjøtt og løk, kok ut panna og hell over i en gryte. 

Rør inn tomatpuré, tilsett vann, bulljong og krydder. La det koke til kjøttet er mørt. Tilsett poteter, brunost, mais, gulrøtter og la det koke til potetene er møre. 

Server gjerne med flattbrød eller tortilla. 

Anonymkode: ef387...34d

  • Liker 1
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Det ble jo så mange "tastefeil" at det ble komisk. 5 poter og høyrigg? Tacoskauss? 

Men godt blir det sikkert lell...

Skrevet
2 minutter siden, Kontormus skrev:

Det ble jo så mange "tastefeil" at det ble komisk. 5 poter og høyrigg? Tacoskauss? 

Men godt blir det sikkert lell...

Ja, huff. Jeg ser så dårlig skjønner du, og mobilen har så små tastaturer. 

Anonymkode: ef387...34d

Skrevet
Akkurat nå, AnonymBruker skrev:

Ja, huff. Jeg ser så dårlig skjønner du, og mobilen har så små tastaturer. 

Anonymkode: ef387...34d

Gjør ikke noe. Forstår hva det skal være likevel :)

  • Liker 1
Skrevet (endret)

Hvorfor kaller du ikke retten ved dens rette navn - Picadillo?

Og dropp den brunosten. 

Endret av Antoinette

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...