Gå til innhold

Oppskrift på Tacomappskaus, eller Tacoskauss.


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Her kommer en god oppskrift på Tacoskaus, eller Tacolappskaus:

5 poter kuttet i terninger

1 finhakket løk

2 gulrøtter 

4-500g storfekjøtt, gjerne høyrigg, i terninger

Kjøttbuljong

1sp Kummin

1/2ts løkpulver

1ts røkt paprika

1ts cayennepepper

2sp meksikansk chilipulver

2 fedd hvitløk

Oregano

En boks mais

Paprika

1 skive brunost (kan erstattes med mørk sjokolade) 

Tomatpure

Vann

Brun kjøtt og løk, kok ut panna og hell over i en gryte. 

Rør inn tomatpuré, tilsett vann, bulljong og krydder. La det koke til kjøttet er mørt. Tilsett poteter, brunost, mais, gulrøtter og la det koke til potetene er møre. 

Server gjerne med flattbrød eller tortilla. 

Anonymkode: ef387...34d

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det ble jo så mange "tastefeil" at det ble komisk. 5 poter og høyrigg? Tacoskauss? 

Men godt blir det sikkert lell...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 minutter siden, Kontormus skrev:

Det ble jo så mange "tastefeil" at det ble komisk. 5 poter og høyrigg? Tacoskauss? 

Men godt blir det sikkert lell...

Ja, huff. Jeg ser så dårlig skjønner du, og mobilen har så små tastaturer. 

Anonymkode: ef387...34d

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, AnonymBruker skrev:

Ja, huff. Jeg ser så dårlig skjønner du, og mobilen har så små tastaturer. 

Anonymkode: ef387...34d

Gjør ikke noe. Forstår hva det skal være likevel :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvorfor kaller du ikke retten ved dens rette navn - Picadillo?

Og dropp den brunosten. 

Endret av Antoinette
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...