AnonymBruker Skrevet 14. oktober 2019 #1 Skrevet 14. oktober 2019 Laget i helgen litt asiatisk mat, der jeg brukte thai basilikum. Kunne kun kjøpe den i store bunter, så har mye til overs. Spørsmålet er om jeg kan ta vare på det på en eller annen måte og bruke det ved senere anledninger? Vet man kan fryse urter i olje, men det er ikke alltid man bruker olje i rettene tror jeg... Tørke? Men blir det samme smak? Anonymkode: 70050...a80
AnonymBruker Skrevet 14. oktober 2019 #2 Skrevet 14. oktober 2019 Spør på utvandrer butikk Anonymkode: 65aab...4d5
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå