Jump to content
Sign in to follow this  
AnonymBruker

Det er VI anonyme brukere som ER forumet.

Recommended Posts

AnonymBruker

Du leste det rett. Vi får så mye pes og nedlatenhet fra dere ikke-anonyme, likevel er det vi anonyme brukere som tør stille de vanskelige spørsmålene her inne, det er vi som formulerer de provoserende spørsmålene dere kan diskutere. Det er vi som lokker dere inn hit, vi skaper og gir dere følelsen av selvrettferdig harme, den søte tilstanden av å være provosert og engasjert. Det er vi anonyme brukere som er boksesekken deres, de dere kan ta ut sinnet og aggresjonen på. Det er vi som gir dere muligheten til å klistre på oss "ansiktet" til den utro partneren dere så gjerne vil skjelle ut, men ikke tør, til den ekstremt irriterende forelderen i klassen som alltid skal ha oppmerksomheten på seg og sitt under foreldremøter, til den frekke naboen...

Det er vi anonyme brukere som driver dette forumet fremover, det er vi som gjør drittjobben for at dere med brukernavn skal føle dere overlegne, som gode pertentlige forumdebattanter. Det er VI som er hjertet og livsblodet til kvinneguiden! Så, en liten takk i vår retning i ny og ne hadde ikke skadet. Hva hadde dere vært uten oss?

Takk.

Anonymkode: d065f...4d0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Svar på dette emnet

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Vi setter stor pris på at du deltar i debatten. Unngå brukerangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Husk at du selv er ansvarlig for alt du skriver på nett. Takk for at du bidrar! Her finner du reglene.

Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...