AnonymBruker Skrevet 9. oktober 2019 #1 Del Skrevet 9. oktober 2019 Hei! Tenkte å lage morgendagens middag i kveld da jeg skal jobbe såkalt midtvakt i morgen. Steker strimlet svinekjøtt som jeg fryser og tar opp igjen i morgen. Men så lurer jeg på salatblandingen - salat, agurk, paprika og brokkoli. Hvis jeg blander dette i kveld og legger det i en tett matboks i kjøleskapet, er det like fresht i morgen? Eller bør jeg vente med dette til før jeg går på jobb? Kjipt å våkne til dvassen isbergsalat fordi det ikke har lagt i originalplasten.... Anonymkode: fcd35...8fd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. oktober 2019 #2 Del Skrevet 9. oktober 2019 Hvorfor kan du ikke oppbevare saltet på benken eller i et kjøkkenskap? 🤔 Anonymkode: 1661d...7be Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. oktober 2019 #3 Del Skrevet 9. oktober 2019 Ups, skulle stå salat! Anonymkode: fcd35...8fd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. oktober 2019 #4 Del Skrevet 10. oktober 2019 Du trenger ikke fryse kjøttet! og salat holder seg fint i tett boks ett halvt døgn. Anonymkode: 37f79...f6e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. oktober 2019 #5 Del Skrevet 14. oktober 2019 On 10/9/2019 at 7:22 PM, AnonymBruker said: Hvorfor kan du ikke oppbevare saltet på benken eller i et kjøkkenskap? 🤔 Anonymkode: 1661d...7be Denne Anonymkode: bf489...b72 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå