Daisy Skrevet 4. september 2002 #1 Del Skrevet 4. september 2002 Har funnet en oppskrift på Mexicansk kyllingfilet som virker kjempegod, men så er det noen ingredienser jeg ikke har peiling på. Har vært i en nokså vel assortert matvarebutikk, og også en innvandrerbutikk uten å finne følgende: Achiote krydderpasta og Charrobønner. Vet noen hva dette er, og om det evt. også har andre navn??? Kan det erstattes av noe tilsvarende?? Til denne retten skulle det også serveres noe som het Pico de Gallo, men det finner jeg ikke oppskrift på (kun noen engelske på web'en som var vanskelige å forstå....) Blir helt sulten av å lese disse sidene, og skulle gjerne brukt mye mer tid på matlaging.......... :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå