AnonymBruker Skrevet 3. oktober 2019 #1 Skrevet 3. oktober 2019 Jeg har bodd på Island, og på et bittelite sted i Finnmark, jeg har også vært på ferie på Grønland. Felles for disse stedene er at folk har overlevd på kjøtt, fisk og melk. Man kan ikke dyrke noe særlig med grønnsaker. Det blir mye lam (Island, Finnmark), villaks, torsk og rein (Finnmark). I våre dager importerer man selvsagt grønnsaker, men hvor bærekraftig er dét, egentlig? Det virker i det hele tatt helt ulogisk og dumt å være vegetarianer på f.eks Island. Anonymkode: a38fd...c58
AnonymBruker Skrevet 3. oktober 2019 #2 Skrevet 3. oktober 2019 Mye av dyreforet til kuer, sauer og andre dyr blir importert. Grønnsaker og lignende er mer bærekraftig. Anonymkode: d5192...b89
AnonymBruker Skrevet 3. oktober 2019 #3 Skrevet 3. oktober 2019 21 minutter siden, AnonymBruker skrev: Mye av dyreforet til kuer, sauer og andre dyr blir importert. Grønnsaker og lignende er mer bærekraftig. Anonymkode: d5192...b89 https://www.abcnyheter.no/livet/mat-og-drikke/2017/09/10/195328675/70-prosent-av-alle-gronnsakene-nordmenn-spiser-er-importert-fra-utlandet Anonymkode: 0d881...f70
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå