AnonymBruker Skrevet 24. september 2019 #1 Skrevet 24. september 2019 Jeg liker godt mandelmelk til frokostblandinger, kakao, grøt, kaker/bakverk som erstatning for kumelk. Men hvilken type melk bruker dere til saktere retter? Kokosmelk er godt til noen retter, men da asiatiske. Anonymkode: 1bacf...6ee
AnonymBruker Skrevet 24. september 2019 #2 Skrevet 24. september 2019 Bruker ofte soyamelk, spes i feks potetmos og lignende Bruker oatly iKaffe stort sett ellers - i alt kaldt og ofte i kakao feks. Anonymkode: fb7b6...89c
Tvist Skrevet 24. september 2019 #3 Skrevet 24. september 2019 3 timer siden, AnonymBruker skrev: Jeg liker godt mandelmelk til frokostblandinger, kakao, grøt, kaker/bakverk som erstatning for kumelk. Men hvilken type melk bruker dere til saktere retter? Kokosmelk er godt til noen retter, men da asiatiske. Anonymkode: 1bacf...6ee Saktere retter? Bruker stort sett bare soyamelk uten sukker for den kan brukes til alt. Og sjokolademelk. 1
Hollie Skrevet 25. september 2019 #4 Skrevet 25. september 2019 Bruker usøtet mandelmelk til alt, eventuelt mandelfløte
AnonymBruker Skrevet 25. september 2019 #5 Skrevet 25. september 2019 Bruker havremelk i alt Anonymkode: 38106...84b
AnonymBruker Skrevet 25. september 2019 #6 Skrevet 25. september 2019 Bruker stort sett gryr da den er tilsatt jod Anonymkode: d7554...7b6
WhiteSwan Skrevet 25. september 2019 #7 Skrevet 25. september 2019 Soyamelk til frokostblanding og når jeg baker.
AnonymBruker Skrevet 25. september 2019 #8 Skrevet 25. september 2019 Morsmelk Anonymkode: f0ca9...afa
AnonymBruker Skrevet 26. september 2019 #9 Skrevet 26. september 2019 10 timer siden, AnonymBruker skrev: Morsmelk Anonymkode: f0ca9...afa Det er ikke vegansk. Anonymkode: 419c2...73d
blåtimen Skrevet 26. september 2019 #11 Skrevet 26. september 2019 Bruker som regel usøtet soyamelk. Mest proteiner og nøytral på smak, passer til alt. Hvis jeg skal bruke den i frokostblanding for eksempel tilsetter jeg noen dråper lønnesirup. Om jeg skal lage fancy iskaffe kjøper jeg Oatly iKaffe siden den kan skummes og er veldig god.
FantasDick Skrevet 26. september 2019 #12 Skrevet 26. september 2019 Bruker usøtet soya eller den grønne fløten til Alpro til mer salt mat.
AnonymBruker Skrevet 26. september 2019 #13 Skrevet 26. september 2019 Mandelmelk Anonymkode: 1f47b...cd3
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå