AnonymBruker Skrevet 21. september 2019 #1 Skrevet 21. september 2019 Kom plutselig på at jeg har en gryte fårikål i kjøleskapet som ble lagd onsdag. Er det trygt å spise i morgen? Har stått kaldt hele tiden. Anonymkode: 46b71...0e4
AnonymBruker Skrevet 21. september 2019 #2 Skrevet 21. september 2019 Det tror jeg nok, bare lukt på det først og kok det godt opp. Anonymkode: 7fec9...e51 3
AnonymBruker Skrevet 21. september 2019 #3 Skrevet 21. september 2019 Så lenge den ikke har blitt varmet opp flere ggr tidligere, så tror jeg den er helt fin. Anonymkode: 57a75...633 1
AnonymBruker Skrevet 22. september 2019 #4 Skrevet 22. september 2019 Den smakte ikke så værst, men ikke like god som på onsdag..Kan den ha vært dårlig eller hadde det ikke vært noe tvil om den var det? Anonymkode: 46b71...0e4
Jerry Lee Skrevet 22. september 2019 #5 Skrevet 22. september 2019 56 minutter siden, AnonymBruker skrev: Den smakte ikke så værst, men ikke like god som på onsdag..Kan den ha vært dårlig eller hadde det ikke vært noe tvil om den var det? Anonymkode: 46b71...0e4 Fårikål som har blitt sur ville du ha merket veldig lett. Du hadde ikke klart å spise den pga lukta. Det ville ikke vært tvil. Fårikål blir bedre og bedre inntil en viss grense. 2
AnonymBruker Skrevet 22. september 2019 #6 Skrevet 22. september 2019 1 minutt siden, Jerry Lee skrev: Fårikål som har blitt sur ville du ha merket veldig lett. Du hadde ikke klart å spise den pga lukta. Det ville ikke vært tvil. Fårikål blir bedre og bedre inntil en viss grense. Ok takk, da regner jeg med at det går bra🙈 Anonymkode: 46b71...0e4
Jerry Lee Skrevet 22. september 2019 #7 Skrevet 22. september 2019 4 minutter siden, AnonymBruker skrev: Ok takk, da regner jeg med at det går bra🙈 Anonymkode: 46b71...0e4 Det gjør det. 😊 Husk bare å sette fårikålen kaldt mellom hver oppvarming..og gi et lite oppkok ikke bare lunk. Fårikål er bedre og bedre i både 3 og 4 dager. 2
Jerry Lee Skrevet 22. september 2019 #8 Skrevet 22. september 2019 19 timer siden, AnonymBruker skrev: Så lenge den ikke har blitt varmet opp flere ggr tidligere, så tror jeg den er helt fin. Anonymkode: 57a75...633 Tøys. Fårikålen kan varmes opp flere dager på rad...og blir bare bedre og bedre. Men oppkok/putring er viktig. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå