AnonymBruker Skrevet 17. september 2019 #1 Skrevet 17. september 2019 Har digg hjemmekokt svineknoke jeg må bruke siste rest av i dag. Har ikke mye i hus jeg kan bruke det til nå, så det blir en boks med trondhjems sodd, 2.5 dl svineknoke i biter , 3 poteter i biter 4 gulrøtter i biter. Noe mer jeg kan ha i eller bør jeg ha mer potet og gulrot? Vi er 2 voksne sultne personer. Serveres med Røros flatbrød og smør Trenger mere veske for å opprettholde suppe/lapskaus følelsen/ gi nok mat. Svineknoke er salt, skal jeg bare tilsette mere vann eller ha gr.saks buljong oppi også? Eller andre tips? Anonymkode: 0fae9...a2f
solmåneogstjerner Skrevet 17. september 2019 #2 Skrevet 17. september 2019 Ta oppi vann. Så smaker du om du trenger litt buljong i tillegg. Ekstra grønnsaker er alltid godt; potet, gulrot, kål, sellerirot, purre, løk f eks 1
AnonymBruker Skrevet 17. september 2019 #3 Skrevet 17. september 2019 Løk? Sikker? Jeg har ferdig oppkuttet løk i fryseren, bare ta en liten neve op pitte oppi eller steke den først. Anonymkode: 0fae9...a2f
solmåneogstjerner Skrevet 17. september 2019 #4 Skrevet 17. september 2019 3 timer siden, AnonymBruker skrev: Løk? Sikker? Jeg har ferdig oppkuttet løk i fryseren, bare ta en liten neve op pitte oppi eller steke den først. Anonymkode: 0fae9...a2f Kanskje for sent. Men ja, løk. Bare kok det.
AnonymBruker Skrevet 17. september 2019 #5 Skrevet 17. september 2019 Takk for tips. Droppet løk og hadde oppi enda en potet og kvernet sort pepper. Trengte ikke mere veske. Ble veldig godt med svineknoke, potet og gulrot. Ble som lapskaus. Anonymkode: 0fae9...a2f
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå