AnonymBruker Skrevet 15. september 2019 #1 Del Skrevet 15. september 2019 Hei! Kokte altfor mye pasta fredagskveld, og den sto fremme 1-2 timer før jeg satte den i kjøleskapet. Er klar over at det er litt lengre enn anbefalt. Spiste litt av restene i dag, men kan jeg spise dem i morgen også? Evt tirsdag? Hvor lenge kan pasta og ris stå i kjøleskap sann egentlig? Anonymkode: 30595...a01 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15. september 2019 #2 Del Skrevet 15. september 2019 Pasta skal en være temmelig forsiktig med, jeg ville ikke spist fredagens rester i morgen og i allefall ikke tirsdag. Anonymkode: 14ec6...f3a 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
lalela Skrevet 16. september 2019 #3 Del Skrevet 16. september 2019 10 timer siden, AnonymBruker skrev: Pasta skal en være temmelig forsiktig med, jeg ville ikke spist fredagens rester i morgen og i allefall ikke tirsdag. Anonymkode: 14ec6...f3a Hva er det som gjør at man skal være forsiktig med pasta? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. september 2019 #4 Del Skrevet 16. september 2019 19 minutter siden, lalela skrev: Hva er det som gjør at man skal være forsiktig med pasta? https://www.nrk.no/livsstil/ris--og-pastarester-kan-gjore-deg-syk-1.14118037 Anonymkode: c65c7...f6e 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
lalela Skrevet 16. september 2019 #5 Del Skrevet 16. september 2019 5 minutter siden, AnonymBruker skrev: https://www.nrk.no/livsstil/ris--og-pastarester-kan-gjore-deg-syk-1.14118037 Anonymkode: c65c7...f6e Takk for svar! Vet du om dette også gjelder når det er snakk om feks. pastasalat. Vil jo tenke at det er det, men føler det da er vanlig at pastaen ligger lenge uten kjøling? 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
OppNedPåAlt Skrevet 16. september 2019 #6 Del Skrevet 16. september 2019 Jeg elsker pastarester og har spist det hele livet, både raskt nedkjølt og stått på benken noen timer... Aldri blitt syk, men har lest de sakene om at man kan. Jeg hadde nok spist de i dag, men usikker på om i morgen. Pastasalat lar jeg gjerne stå noen dager i kjøleskap, men da er det kanskje de andre ingrediensene som blir dårlig først. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. september 2019 #7 Del Skrevet 16. september 2019 31 minutter siden, lalela skrev: Takk for svar! Vet du om dette også gjelder når det er snakk om feks. pastasalat. Vil jo tenke at det er det, men føler det da er vanlig at pastaen ligger lenge uten kjøling? Det gjelder pastasalat og. Er ikke vanlig at pastasalat står i romtemperatur i timesvis. Anonymkode: a8a8f...47d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå