Gå til innhold

Sterilisering av syltetøyglass


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei! Noen her som har mye erfaring med å lage syltetøy og å sterilisere glass. Jeg er nybegynner og kom i fare for å sette syltetøy på glass som hadde bittelitt vann i seg etter at jeg hadde kokt dem for å sterilisere dem. Ville ikke bruke noe til å tørke dem inni da jeg var rett for å kontaminere de steriliserte glassene. Leser nå at glassene burde være helt tørre fordi syltetøy lagret i glass med litt vann i kan bli fortere dårlig?

Noen som vet noe om hva fortere dårlig vil si? Et par uker? Har spist et par glass alt og der var ingen indikator på at det syltetøyet var dårlig. Kan jeg bare fortsette å spise hvis det ikke ser/lukter/smaker dårlig? Vil ikke kaste det jeg har laget så langt heller! 

 

PS: har nå også lært at det enkleste er å sterilisere i ovn. Skal gjøre det fra nå av:) 

Anonymkode: 2ba67...694

Skrevet

Det PS'et ditt...slik gjorde mine bestemødre det,  storsaftere og -syltere som de var.   😊

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...