AnonymBruker Skrevet 22. august 2019 #1 Skrevet 22. august 2019 Hva kan jeg bruke dette til? Anonymkode: 10572...80b
Djungelvrål Skrevet 22. august 2019 #3 Skrevet 22. august 2019 Frys det, så har du lettvint middag til senere. 1
Jerry Lee Skrevet 23. august 2019 #4 Skrevet 23. august 2019 18 timer siden, Muskath skrev: Varme opp igjen? Med speilegg på! 17 timer siden, SupaWoman skrev: Frys det, så har du lettvint middag til senere. Nettopp! 😀 1
Jytte Skrevet 24. august 2019 #5 Skrevet 24. august 2019 Som kaldt pålegg, kanskje med et ekstra dryss pepper, eller som nevnt over. 3
-jk- Skrevet 24. august 2019 #6 Skrevet 24. august 2019 Jeg lager alltid en stor kjele lapskaus (10-11kg) og fryser ned det aller meste i porsjonsposer (for min del 650-750 gram, som tilsvarer 500kcal). Da har jeg alltid sunn og god varmmat lett tilgjengelig. Fryser den i 2-liters fryseposer som jeg klemmer flate. For tining er det 1 minutt i mikro på maks (900W), slik at den er lett å få ut av posen og brekke opp så den får plass i en mikroboks. Deretter 8 minutter på maks i mikro, røre litt og til slutt 3 minutter til. Da er den (minst) like god som nykokt. 1
Jerry Lee Skrevet 24. august 2019 #7 Skrevet 24. august 2019 26 minutter siden, Jytte skrev: Som kaldt pålegg, kanskje med et ekstra dryss pepper, eller som nevnt over. Det er godt også, ja.
Jerry Lee Skrevet 24. august 2019 #8 Skrevet 24. august 2019 Maule kald med mye salt som nattmat etter en fuktig kveld er en variant jeg liker, og. 2
Jytte Skrevet 24. august 2019 #9 Skrevet 24. august 2019 Akkurat nå, Jerry Lee skrev: Maule kald med mye salt som nattmat etter en fuktig kveld er en variant jeg liker, og. Ja, og med litt ketchup som topping hvis man får lyst på tomater. 1
Jerry Lee Skrevet 24. august 2019 #10 Skrevet 24. august 2019 2 minutter siden, Jytte skrev: Ja, og med litt ketchup som topping hvis man får lyst på tomater. Jepp. Men må maules kald rett fra kjelen. 😉 1
AnonymBruker Skrevet 24. august 2019 #11 Skrevet 24. august 2019 Syns det er godt både varmt og kaldt på flatbrød, og gjerne ekstra pepper. Veldig godt med tynne skiver rødbeter på flatbrødet før en legger på lapskaus. Hmmm Anonymkode: 1c14d...faa 3
Jytte Skrevet 24. august 2019 #12 Skrevet 24. august 2019 5 minutter siden, AnonymBruker skrev: Syns det er godt både varmt og kaldt på flatbrød, og gjerne ekstra pepper. Veldig godt med tynne skiver rødbeter på flatbrødet før en legger på lapskaus. Hmmm Anonymkode: 1c14d...faa Høres godt ut med rødbeter. Nå ble jeg sulten. 1
Mrs Robinson Skrevet 24. august 2019 #13 Skrevet 24. august 2019 Mmmm, gjett om det skal lages lapskaus i morgen! 2
Jerry Lee Skrevet 24. august 2019 #14 Skrevet 24. august 2019 7 minutter siden, Jytte skrev: Høres godt ut med rødbeter. Nå ble jeg sulten. Enig. Og samme her. 1
Jerry Lee Skrevet 24. august 2019 #15 Skrevet 24. august 2019 6 minutter siden, Mrs Robinson skrev: Mmmm, gjett om det skal lages lapskaus i morgen! Lys eller brun? 😊
Mrs Robinson Skrevet 24. august 2019 #16 Skrevet 24. august 2019 Akkurat nå, Jerry Lee skrev: Lys eller brun? 😊 Alltid lys 😁 2
Jerry Lee Skrevet 24. august 2019 #17 Skrevet 24. august 2019 2 minutter siden, Mrs Robinson skrev: Alltid lys 😁 Aha. Med svinekjøtt, altså? 😊
Mrs Robinson Skrevet 24. august 2019 #18 Skrevet 24. august 2019 Akkurat nå, Jerry Lee skrev: Aha. Med svinekjøtt, altså? 😊 Blir med pølse i morgen. Kresne barn 🙈 1
Jytte Skrevet 24. august 2019 #19 Skrevet 24. august 2019 1 minutt siden, Mrs Robinson skrev: Alltid lys 😁 Lys her også. Det sies at poteter ikke kan fryses, men lapskaus kan fint fryses og er like god. Lurer litt på hvorfor? 1
Mrs Robinson Skrevet 24. august 2019 #20 Skrevet 24. august 2019 Akkurat nå, Jytte skrev: Lys her også. Det sies at poteter ikke kan fryses, men lapskaus kan fint fryses og er like god. Lurer litt på hvorfor? Potetene blir jo bløtere, men i lapskaus så blir den jo litt mooshy når den varmes opp likevel 😛 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå