Gå til innhold

Lapskausrester?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva kan jeg bruke dette til?

Anonymkode: 10572...80b

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Varme opp igjen? Med speilegg på! 

  • Liker 2
Skrevet

Frys det, så har du lettvint middag til senere.

  • Liker 1
Skrevet
18 timer siden, Muskath skrev:

Varme opp igjen? Med speilegg på! 

 

17 timer siden, SupaWoman skrev:

Frys det, så har du lettvint middag til senere.

Nettopp!   😀

  • Liker 1
Skrevet

Som kaldt pålegg, kanskje med et ekstra dryss pepper, eller som nevnt over. 

  • Liker 3
Skrevet

Jeg lager alltid en stor kjele lapskaus (10-11kg) og fryser ned det aller meste i porsjonsposer (for min del 650-750 gram, som tilsvarer 500kcal). Da har jeg alltid sunn og god varmmat lett tilgjengelig.

Fryser den i 2-liters fryseposer som jeg klemmer flate. For tining er det 1 minutt i mikro på maks (900W), slik at den er lett å få ut av posen og brekke opp så den får plass i en mikroboks. Deretter 8 minutter på maks i mikro, røre litt og til slutt 3 minutter til. Da er den (minst) like god som nykokt.

  • Liker 1
Skrevet
26 minutter siden, Jytte skrev:

Som kaldt pålegg, kanskje med et ekstra dryss pepper, eller som nevnt over. 

:spise:   Det er godt også, ja.

Skrevet

Maule kald med mye salt som nattmat etter en fuktig kveld er en variant jeg liker, og.   :nigo:

  • Liker 2
Skrevet
Akkurat nå, Jerry Lee skrev:

Maule kald med mye salt som nattmat etter en fuktig kveld er en variant jeg liker, og.   :nigo:

Ja, og med litt ketchup som topping hvis man får lyst på tomater. 

  • Liker 1
Skrevet
2 minutter siden, Jytte skrev:

Ja, og med litt ketchup som topping hvis man får lyst på tomater. 

Jepp.  Men må maules kald rett fra kjelen.    😉

  • Liker 1
Skrevet

Syns det er godt både varmt og kaldt på flatbrød, og gjerne ekstra pepper. Veldig godt med tynne skiver rødbeter på flatbrødet før en legger på lapskaus. Hmmm 

Anonymkode: 1c14d...faa

  • Liker 3
Skrevet
5 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Syns det er godt både varmt og kaldt på flatbrød, og gjerne ekstra pepper. Veldig godt med tynne skiver rødbeter på flatbrødet før en legger på lapskaus. Hmmm 

Anonymkode: 1c14d...faa

Høres godt ut med rødbeter. Nå ble jeg sulten. 

  • Liker 1
Skrevet

Mmmm, gjett om det skal lages lapskaus i morgen! 

  • Liker 2
Skrevet
7 minutter siden, Jytte skrev:

Høres godt ut med rødbeter. Nå ble jeg sulten. 

Enig. Og samme her.    :spise:

  • Liker 1
Skrevet
6 minutter siden, Mrs Robinson skrev:

Mmmm, gjett om det skal lages lapskaus i morgen! 

Lys eller brun?   😊

Skrevet
Akkurat nå, Jerry Lee skrev:

Lys eller brun?   😊

Alltid lys 😁 

  • Liker 2
Skrevet
2 minutter siden, Mrs Robinson skrev:

Alltid lys 😁 

Aha.   Med svinekjøtt, altså?   😊

Skrevet
Akkurat nå, Jerry Lee skrev:

Aha.   Med svinekjøtt, altså?   😊

Blir med pølse i morgen. Kresne barn 🙈

  • Liker 1
Skrevet
1 minutt siden, Mrs Robinson skrev:

Alltid lys 😁 

Lys her også. 

Det sies at poteter ikke kan fryses, men lapskaus kan fint fryses og er like god. Lurer litt på hvorfor? 

  • Liker 1
Skrevet
Akkurat nå, Jytte skrev:

Lys her også. 

Det sies at poteter ikke kan fryses, men lapskaus kan fint fryses og er like god. Lurer litt på hvorfor? 

Potetene blir jo bløtere, men i lapskaus så blir den jo litt mooshy når den varmes opp likevel 😛

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...