Gå til innhold

Noen som vil være med i en matklubb


:-) anna

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Søndagsengel, har du begynt å tenke...?

Jepp! Den kommer nærmere helga :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjesta
Jeg fikk ikke laget denne  :oops: , har vært bortreist + i bryllup i helgen. Men jeg venter spent på neste oppskrift  :P

Du har fremdeles noen dager igjen, fristen er ikke før fredag :wink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jepp, jeg skal lage den i morgen eller på torsdag, så det er ikke for sent, nei! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lurer på om søndagsengel dukker opp igjen' date=' med en oppskrift...?[/quote']

Jeg kan godt komme med den, hvis dere vil ha den allerede nå?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Étoile

:oops: Jeg har ikke fått testet sjokolademoussen jeg heller... Har ikke tid til å invitere noen midt oppi eksamener, og det er litt stusselig å lage en porsjon til to... Tror ikke mikseren min fikser så små mengder engang.

Går det greit om jeg sparer den oppskriften et par uker?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er det en ide å legge inn en middag og en kake/dessert oppskrift?

Og at man må lage ihvertfall den ene da.

Tror det fort kan bli mye oppskrifter av siste kategori og det hadde vært så kjekt med litt middagstips også :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skal komme med middagstips, jeg.  

Øllebrød!

Så øllebrød er middag ;) Visste ikke hva det var :ler:

Vat ikke hva det høres ut som heller egentlig...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her kommer fredagens oppskrift! :-) Den er ganske spesiell (enten liker man den godt, eller så liker man den ikke i det hele tatt...), så jeg tenkte det kunne være morsomt å dele den:

FLYGANDE JAKOB

Du trenger:

1 grillet kylling

150 g bacon (hver skive klippes i 3-4 biter)

6-7 ferske sjampinjonger i skiver

2,5 dl matfløte

2 ss hvetemel

søt chilisaus (eller ketchup)

1 dl salte peanøtter

2-3 bananer i skiver

Kyllingen deles i småbiter/remser.

baconet stekes i en panne (ikke helt sprøtt) og legges på kjøkkenpapir så det får rent av seg. Stek deretter sjampinjongen.

Fløten og melet vispes (eller ristet i glass med lokk) til en glatt jevning, og smakes til med søt chilisaus eller ketchup (til en lys rosa farge).

Kyllingstrimlene bres ut i en ildfast form/liten langpanne. Strø 1 dl salte peanøtter over. 2-3 bananer i skiver drysses over. Hell fløtejevningen over det hele, og ha bacon og sopp på toppen.

Stekes i 15-20 min v/ 225 grader.

Serveres med ris, evt. også salat eller loff.

Med tilbehør er oppskriften nok til 4 personer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Høres spennende ut. Men tror den må lages uten bananer her ja. Ellers blir jeg sittende å spise aleine og frukt i middag er ikke særlig populært hos sambo. Raring.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Høres spennende ut. Men tror den må lages uten bananer her ja. Ellers blir jeg sittende å spise aleine og frukt i middag er ikke særlig populært hos sambo. Raring.

Ja, det er ofte bananene som gjør at man ikke liker den. Kanskje du kan drysse bananer over en liten del til deg, hvis du vil smake med banan?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ja, det er ofte bananene som gjør at man ikke liker den. Kanskje du kan drysse bananer over en liten del til deg, hvis du vil smake med banan?

Det kan jeg gjøre. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da står min i ovnen...

:) Dette ser spennende ut.

Men i mitt hode kan ikke så mye godt - blanda sammen - bli noe anna enn godt...

Vi får se... skal testes ut på en fireåring og en kresen 37-åring...

Serveres med loff her i huset

Referat følger.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da er Jakob fløyet inn i ovnen min også. Litt rar blanding, men det er sikkert godt.

Hvor har du den oppskrift fra søndagsengel? ? Ser for meg at den er blitt til i fylla på en kveld med lite mat i skapet :ler:

Hilsen Trille

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da er Jakob fløyet inn i ovnen min også. Litt rar blanding, men det er sikkert godt.

Hvor har du den oppskrift fra søndagsengel? ? Ser for meg at den er blitt til i fylla på en kveld med lite mat i skapet :ler:

Hilsen Trille

:ler::ler: Mamma fikk den av en kollega en gang. Ikke noe morsommere enn det, dessverre. Den er visst mer vanlig i Sverige.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...