Gå til innhold

Hvorfor så mye mer kcal i koteletter?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Jeg teller kalorier og gikk til innkjøp av benfrie koteletter av svin. Ifølge pakken er det ca 200 kcal per 100 g. Vanligvis kjøper jeg ytrefilet av svin som nesten har halvparten så mange kcal per 100 g. I mine øyne ser kotelettene helt lik ut som en svinefilet, med det forbehold at jeg skjærer vekk fettranden rundt kotelettene. Er det muligens dette som gjør at kotelettene har så høy andel kalorier ift annet kjøtt? Og at de blir like magre som annet kjøtt når man tar vekk fettet? Har liksom aldri skjønt greien med koteletter, vet egentlig ikke hva det er en gang😂

Anonymkode: 6937c...0b5

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Skjærer man bort fettet så er det like mager som annet svinekjøtt. Nakkekoteletter, har fett marmorert inni seg og dermed mer kalorier, enn rent svinekjøtt.

Anonymkode: a4400...d66

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...