AnonymBruker Skrevet 14. august 2019 #1 Del Skrevet 14. august 2019 Jeg teller kalorier og gikk til innkjøp av benfrie koteletter av svin. Ifølge pakken er det ca 200 kcal per 100 g. Vanligvis kjøper jeg ytrefilet av svin som nesten har halvparten så mange kcal per 100 g. I mine øyne ser kotelettene helt lik ut som en svinefilet, med det forbehold at jeg skjærer vekk fettranden rundt kotelettene. Er det muligens dette som gjør at kotelettene har så høy andel kalorier ift annet kjøtt? Og at de blir like magre som annet kjøtt når man tar vekk fettet? Har liksom aldri skjønt greien med koteletter, vet egentlig ikke hva det er en gang😂 Anonymkode: 6937c...0b5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
solmåneogstjerner Skrevet 14. august 2019 #2 Del Skrevet 14. august 2019 Fettet som er rundt, litt fett innimellom. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. august 2019 #3 Del Skrevet 14. august 2019 Skjærer man bort fettet så er det like mager som annet svinekjøtt. Nakkekoteletter, har fett marmorert inni seg og dermed mer kalorier, enn rent svinekjøtt. Anonymkode: a4400...d66 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå