Gå til innhold

Manglende oppfølging av regelverk


Anbefalte innlegg

Chaya

Jeg ser at det står en tråd på Kropp og helse der det diskuteres bruk av narkotika. Tråden har nå stått i en uke uten at moderator har funnet det for godt å slette den. I regelverket står det at debatt rundt rusmidler som er ulovlige i Norge vil bli slettet.

Noen god begrunnelse for dette?

Oppretter tråd her inne fordi det aldri blir gjort noe ved ordinær rapportering.

 

 

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Elaine Marley

Hei,

Jeg vet ikke hva som har skjedd her. Kanskje det er skjedd en glipp rett og slett :) Tråden er i hvert fall fjernet nå.

Elaine Marley, mod.

Lenke til innlegg
Del på andre sider
  • 1 år senere...
  • 2 måneder senere...
Chaya

Rapportert for mange dager siden.

De fleste moderatorer gjør en god jobb her inne, men det finnes dem som setter egeninteresse foran forumets regelverk, og jeg mener det gjør dem uegnet som moderator.

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Edie

Hei.

Viser til aktuelt regelpunkt:

Sitat

* Oppfordring til, tilretteleggelse for eller forherligelse av brudd på norsk lov. Dette inkluderer også voldshandlinger, voldsbruk, voldtekt og lignende. Man kan diskutere eksisterende lovverk, men debatt rundt for eksempel rusmidler som er ulovlige i Norge vil bli slettet.

Diskusjon rundt lovverket og evt. legalisering og endring av eksisterende lover er dermed tillatt. Tråden er derfor vurdert til å ikke bryte regelverket.

Edie, adm.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

Chaya

Forumets regelverk tillater ikke forherligelse av brudd på norsk lov. Slik forherligelse er nevnte tråd full av.

I tråden hevdes det blant annet at narkotika har svært lite negative konsekvenser for helsen, narkotika kan fint brukes som hjelp for de med psykiske problemer, brukere påberoper seg å være helsepersonell samtidig som at de argumenterer for bruk av narkotika, det hevdes at helsepersonell røyker hasj på jobb, at politiet bruker narkotika, sannsynligheten for å få psykose av Cannabis er omtrent som sannsynligheten for å få psykose av kaffe, narkotika er helt ufarlig, å hevde noe annet er basert på myter, weed hører med til helgekosen, heroin gjør ikke folk syke, de blir bare mindre voldelige av bruk, faktisk bør heroin injiseres gratis. Videre kan man lese at man blir en stødigere sjåfør av å kjøre bil i narkorus, og at 14-åringen bør røyke en joint sammen med smågodtet.

Dette er kun noen eksempler på trådens innhold. En tråd du mener ikke bryter regelverket.

Det vitner om inkompetanse at moderatorer her inne kan godkjenne noe sånt, og at du som Admin forsvarer moderator som ikke følger KGs regelverk. Regelverket fastslår at forherligelse av brudd på norsk lov ikke er tillatt, og at debatt rundt rusmidler som er ulovlige i Norge blir slettet. Det handler også om mer enn regelverket, det handler om hvordan forumet skal fremstå for brukerne, og for omverdenen. 

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×
×
  • Opprett ny...